fredag, februar 04, 2005

Så er storken fra Kina landet her hos mig!

........så jeg skal være MOR, og det er helt ubeskriveligt, hvor dejligt det er at blive mor.......kan næsten ikke vente mere til hun er i vores arme, men vi; Anders og jeg skal først til Kina i mid Marts.....vi har haft travlt og har det stadig......for der skal købes ind, syes sengetøj, strikkes trøjer og meget andet. Og det var derfor jeg pludselig fik travlt eftersom jeg for næste tre uger siden fik meddelsen, at vi skulle forvente en tur til Kina i Marts måned! Tak for alle jeres gætteri'er.....i gættede alle sammen rigtigt!

Og her er hun......vores lille Emma Cecilie; en rigtig lille engel, der sidder på en blomster eng af grøn tyl stof.
Hun er født den 18.dec. 2003 og er fra Hubei provinsen i Kina.


Når man sådan skal være mor og far....så får man blomster af den lige så nybagte Moster....se selv den flotte buket, der ankom her til morgen!
Selvfølgelig i lyserøde farver.....masser af roser, tulipaner og orkide'er!


Mine strikkepinde er gloende i disse dage....jeg er lige startet på denne lille cardigan til Emma. Den bliver strikket i to tråde Regia sokke garn.......selvfølgeglig købt hos Markno Design! Jeg mener farven hedder papillion!



8 kommentarer:

Elisabeth sagde ...

TILLYKKE! Hvor må I være glade!! :) Og hvor er hun altså sød :)

KH Elisabeth

strikkeforsker sagde ...

Kære Malle,

Det tænkte jeg nok :-) Et stort tillykke med en bedårende datter. Jeg glæder mig til at læse mere om hende og livet i SB.

Ulla

p.s. skriv en kommentar på min blog, hvis du mangler noget fra Danmark.

Sanne B. sagde ...

Malle for f.....!!!
Og jeg som troede I ventede en hundehvalp - kan du høre klaskene helt ovre på den anden side af det store vand? Det er mig der slår panden i tastaturet!!
1 milliard gange tillykke med Emma-Cecilie, hvor er hun dog bedårende - åååårrhhhhhh.
Glæder mig meget til at følge hendes liv og færden fremover.
Nu tuder jeg altså snart - bli'r så rørt.....snøft.
knus
Sanne B. - Amager

Silkemor sagde ...

Hej Malle,
KÆMPE tillykke med lille Emma. Ååååhhh hvor er hun bare YNDIG!!! Jeg fatter simpelthen ikke at I kan udholde ventetiden! Jeg glæder mig sådan på jeres vegne, og til at følge hende. Kan godt forstå du har rødglødende strikkepinde.
Kærligst
Kirsten S, Sønderborg

nettie sagde ...

Hej Malle!
STORT tillykke med "de lykkelige omstændigheder" omend du og Anders sikkert godt kunne være ventetiden foruden.
Hun ser bare lækker ud jeres datter.
Jeg håber at ventetiden ikke bliver for lang, men godt at du har nok at rive i, med alt det du har tænkt at have (strikket)klar til Emma Cecilies ankomst i marts.
Jeg melder mig også i koret af dem med forventningen om begivenheden, for du har jo røbet lidt i bloggen undervejs den sidste uges tid, ikk'? (Faktisk har jeg været så nysgerrig at jeg har tjekket din blog flere gange daglig, da jeg ikke helt har styr på det med tidsforskellen for at se om der var nyt fra dig).
Endnu engang tillykke til jer begge med jeres lille pige ønskes i af en tidligere Haderslev'er
nettie
nu Padborg

Bettina sagde ...

åååååååååååååååååååh!!!!!!! Jeg gider næsten ikke bruge tid på at sige "tillykke" igen, for jeg har aaaaalt for travlt med at tænke/sige "åååååååååååååååååååååååååååååh"! Hvor ER hun bedårende!! Og så er hun født 5 dage efter mit bryllup! ;o)
IH altså, hvor bliver det skønt at følge med fremover...altså...ENDNU mere skønt, ikk'! :o)

Froding sagde ...

Grattis!
Den stora gjädjen med barn är inte att ha burit dem i magen, det är att ha dem och älska dem resten av livet! Sticka nu många söta saker till den lilla!!
Marianne Fröding

Dorte sagde ...

Hjertelig tillykke med den lille Emma.
Hun ser absolut bedårende ud.

Kærlig hilsen Dorte