tirsdag, august 30, 2005

Så vidt ........så godt!

Starten på Kauni sjalet er gået og jeg er nu over halvvejs....det går strygende. Har allerede bestilt mere garn af samme type, så jeg kan strikke nogle flere.....utrolig lækker kvalitet og flotte farver. Jeg strikker sjalet på pind nr. 5,5...ja, de var på tilbud og det er de afklippede rundpinde jeg strikker på. De er helt okay at strikke med, men jeg glemmer tit, at de ikke hænger sammen og taber den pind uden masker på terassen...heldigvis er pindestr. tyk nok til ikke at falde ned mellem revnerne på terassen....så heldig har jeg ikke alætid været.
Se selv;


Miss Emma Cecilie i en kreation lavet af Malle-mor......opskrift fra Hendes Verden nr. 17. (25. April, 2005).......kjolen er lidt for stor, men pyt...... pigebarnet føler sig godt tilpas i den! (det blå i højre hjørne er min gulvspand.....)

Lidt sommer ala Hawaii....en ny-udsprunget Hibiscus.

4 kommentarer:

Silkemor sagde ...

Hej Malle

Hvor er kjolen til Emma bare blevet sød, hun er da bare noget så yndig.
Jeg er endnu ikke hoppet på Kauni-bølgen, men overvejer stækt:-)

Kh Kirsten

Bettina sagde ...

Afklippede rundpinde? Hvad med at sætte en stor perle på nylonsnoren og så smelte enden af nylonsnoren med en ligther, så perlen ikke kan falde af - så har du "lynstrikkere". ;o)
(eller er det ikke det, du mener?)
Kauni er jeg heller ikke med på endnu, nok mest af økonomiske årsager. :o)

Lene Sophie sagde ...

Hej Malle.

Hvor er Emmas kjole sød og selvfølgelig også hende selv. Jeg bliver helt misundelig over ikke at have en symaskine.
Jeg har også lige fået Kauni ind af døren og skal til at strikke et sjal.

Hilsen Lene Sophie

Dorte sagde ...

Lille-pigen er SKØN i for stor kjole - det ser bare sødt ud.
Jeg skal snaart have købt Kauni - vil både strikke sjal og sjælevarmer ... lige nu er det mit vægelsind, der holder mig tilbage ... kan ikke vælge farve. Din brune farvekombination er en af favoritterne ...
KH Dorte