tirsdag, marts 28, 2006

Velgørenhedssokker....

....yep, jeg har en meget svag sjæl, når det gælder børn, der har små kolde fødder. Så jeg strikker små sokker til forhåbenlig "Verdens længste tørresnor" med hjemmestrikkede sokker. Her er et link, hvis du har lyst til at strikke med.

Mit første par.....der er allerede flere i samlingen. Et projekt til små rester af strømpegarn!


Endnu et par sokker til min far......i brune farver....nu må vi se om det er noget for ham, for han har fortalt mig, at "Gentlemen do not wear brown"!



Og kan i forestille jer, at min far engang har brugt denne størrelse i sokker for ret mange år siden?




Endnu en raglan trøje til Emma....fordi jeg synes at raglan er rigtig godt til hendes små skuldre. Strikker trøjen efter Vivian's opskrift og garnet er Regia i en uld/bomulds blanding. Jeg strikker denne gang i de skønneste grønne og blå farver.....garnet fåes her!



Ellers så har vi alle tre været plaget af forkølelse og ondt i halsen.....og der er stadig en del snot tilbage i næserne!
At strikke kan jeg næsten altid klare, så jeg har fået lavet en del på strikke fronten....mere om det i de kommende dage.
Jeg er blevet "tagged" af Fru Schwartz og jeg arbejder på sagen!

ADOPTION PROCES:
V har nu været igennem vores interview til godkendelses delen og vi er nu ved at samle dokumenter fra diverse instanser. Derudover skal vi også tage et 10 timers online kursus....noget nyt og meget overkommeligt!
Den forgangne uge har været meget special...idet vi har fejret vores første Gotcha Day.....det var den 21. Marts sidste år vi fik Emma i vores arme.

Her kan i se Emma!

søndag, marts 19, 2006

Mere Flower Basket.....

....og jeg indrømmer, at nu har jeg vist gjort min borgertjeneste med at strikke dette dejlige mønster.....Jeg har strikket dette sjal i det berømte Kauni garn....og det er jo altid en sand fornøjelse at strikke med dette garn. Farveskiftet imponerer mig altid!
Dette sjal.....fordi det lige er mine farver...er til mig!



Og så vil jeg gerne sige tusinde tak for de altid enormt søde kommentarer om Emma....hun er en rigtig svedske, skattebasse osv. Hun bringer solskin hvorend hun er! Emma's kinesiske navn; Fuhua betyder faktisk smukke blomst og/ eller en person, der spreder "good vibrations to her surroundings"!

Der er nu sat en "måler" måler øverst på min side......vi er nemlig startet med at søge om at adoptere endnu en datter fra Kina. Vi startede den 8. marts med at sende den allerførste ansøgning til vores adoptionsbureau; Bal Jagat. Det næste trin er så det der hedder et Home Study... altså en godkendelse af os som kommende adoptiv forældre.
Det er min hensigt at oplyse, hvor langt vi er i processen og hvad der sker! Der er sat en mariehøne på som måler......og der er simpelthen fordi en mariehøne i Kina betyder Good Luck!

fredag, marts 17, 2006

En grøn undertrøje........

....måske i anledningen af St. Patricks day.....Irernes store grønne dag eller også bare fordi den er blevet færdig og pigebarnet med stolthed og længsel ville have den på.
Dette foto viser Emma's nye måde at smile på...altså sådan, hvor hele ansigten er helt sammenkrøbet af et enormt smil.





Her ser i, hvordan er lidt mere normalt smil ser ud. Emma er vild med sin nye undertrøje.....synes den er dejlig blød......men jeg kan desværre også meddele, at Emma vist skal have en bluse indenunder....for ca. 5 min. efter sidste foto blev taget, begyndte pigebarnet at klø sig ved sine skuldre og så meget rød ud...SUK SUK.


Bomuldsfirkanterne til et babytæppe skrider lystigt fremad...det er som Helle siger; "smadder hyggeligt" at strikke disse små firkanter. Jeg er nu oppe på 21 stk. og mangler bare 9 stk....og så skal banerne strikkes sammen. Jeg har aflukket alle fire sider på hver eneste firkant...jeg kan simpelthen ikke det der med at sætte masker på en snor for så senere at skulle fedte og fiske maskerne op på en pind til brug igen. Så jeg bruger alle mine bitte små strømpegarns rester til aflukning.



PS: Jeg er fuldstændig opslugt af at strikke firkanter....havde aldrig troet, at jeg ville få strikket så mange firkanter på så kort tid.....og så endda i bomuldsgarn som jo absolut ikke høre til farvoritterne! Kan næsten ikke vente med at få det samlet.

lørdag, marts 11, 2006

Firkant på firkant....

.......her er den første bunke.....indtil videre 12 stk. For noget tid siden startede jeg et baby tæppe næsten magen til Helle's. Mit bliver i den flotteste lanvendel farve og kvaliteten er 100% bambini cotton...venligst indkøbt her på tilbud! Men da jeg kun har 10 nøgler bliver tæppet ikke helt så stor som opskriften......opskriften siger 35 firkanter.....jeg strikker 30 stk og laver en lidt bredere kant. Så mit tæppe bliver ca. 75 x 90 cm....det skulle da være en helt fint størrelse!




Her kan i se, hvordan det ser ud med 12 firkanter.....



og her kan størrelsen fornemmes!



Det går let som en leg med at strikke disse firkanter.....ca. 1 time pr. firkant.

torsdag, marts 09, 2006

Cozy er færdig.....

....og med bare 260gram Kauni-garn blev det til det lækreste og letteste COZY sjal. Omkring 2 meter langt og 60cm bredt....så det skulle være muligt at blive cozy svøbt i dette sjal! Hvis jeg skulle strikke dette sjal/ stola igen, ja, så ville jeg nok foreslå at have en retmaske kant lodret.....kanten er ikke helt så fint som opskriften foreskriver nu.....bare et foreslag!



Og nu ved jeg godt i tænker.... wauhhhh sikken en flot sjals nål....med små russiske babuska'er (eller hvad de nu hedder)....Nålen er en gave fra min svigermor, der har købt den i en bondegårds butik tæt ved Klint. Og ja, nålen er meget flot....behøver jeg at sige, at jeg er meget glad for den?
Her er et close-up foto.




En lækker fødselsdagsgave fra en rigtig god og gammel veninde, der kender mine laster til at eje garn. Kid-mohair fra Stof 2000 i den flotteste petroleums grønne farve, tre stk. ædeltræs rundpinde og så en strikkekrog.....jeg tænker, at jeg kan bruge denne krog til et garn-nøgle på en gåtur med strikketøjet.



Endnu et foto af det flotte mohair garn.....er der nogen, der har en god ide til hvad jeg skal strikke af garnet....et flot sjal måske? Jeg vil også gerne her sige tusinde tak for jeres fødselsdagshilsner......

torsdag, marts 02, 2006

Turning 40 years old.....

......wasn't so bad having in mind that it happen in Hawaii in a very relaxed atmosphere! Hawaii was great....it's so wonderful to be there....I love it there miss living there....but Santa Barbara is almost like Hawaii....I'm not kidding. Only differences are the warm nights and warm water....and some warmer temperatures ;-)
Here is Emma at our arrival at the hotel.....with a lei and slippa's.....feeling like a kama-ai'na!



Sunset in Hawaii...taken our last night.....beautiful!




Emma loved it too....spend most of her time in the water and playing at the beach. But take a look at this picture....checking out from the hotel....she was ready to go back to California....I think it was too hot for her in Hawaii!




I was very "gifted" this birthday, mostly books....great knitting books. And a bicycle with a chair for Emma....so this weekend we'll buy some helmets for a our future bike rides. I'll post a picture of my bike one of these days!



Socks for my sock pal are in good progress....turning out to become some cute footlets! It seems to work fine for me to knit on both socks at the same time.
And I did finish some projects on my vacation.....mostly sock partners...perfect knitting for the beach, flight and for watching Winter OL.
Photos are coming up.

I'm back.....wonderful to be home again.....and being able to read your knitting blogs again!