torsdag, maj 31, 2007

Bounce.......

....er endelig blevet færdig...helt færdigt! Nederdelen er strikket i str. 4 år...lige i overkanten til Emma, men hva' hun bliver vel størrere! Hun er meget glad for den.
Den er strikket i en microfiber kvalitet med en lille bitte smule angora...bare lige så der er lidt lange hår at se, når der strikkes.
Mønsteret kan købes her.





Og nederdelen nåede så lige på maj måneds sidste dag at blive projekt nr. 5 ud af 12!

mandag, maj 21, 2007

Garnbyttekasse!

......altså den internationale.....den der går fra Tarm via Island, USA, England, Norge og Sverige for så atter at lande i Tarm. Den er nu på vej til England.


Her er mine garnbytterier.....og jeg kan næsten ikke vente med at komme igang, men jeg har lovet migselv lige at færdiggøre et par projekter eller tre før jeg kaster mig over herlighederne....eller skal jeg bare springe ud i det?
Se lige hvad der var i kassen fra søde Frida....et bamse kit, ...en bamse til Emma og MeiMei....Tusinde tak!


Mor's Dag.....som jo forlængst er overstået, men alligevel vil jeg gerne fortælle, at det var en dejlig dag sammen med husbonden og datteren, hvor jeg glev forkælet hele dagen. Der blev serveret morgenmad med frisk plukket rose ....der var kort, chokolade og sørme en IPOD....Jeg havde et ønske om at tage et smut til Solvang (Danish Village). Så vi drog nordpå, ca. en times kørsel fra hvor vi bor. Vi fik hilst på strudsene på strudsefarmen på vejen og så ellers videre til Solvang. Der blev indtaget et dansk måltid....frikadeller med rødkål, syltede agurker, brun sovs og kartofler....noget som vi absolut ikke spiser i hverdagen....og ihh, hvor det smagte os. Emma slugte lige tre frikadeller uden at blinke. Den lille havfrue glemte vi ikke og ej heller isen og nybagt wienerbrød, som vi tog med hjem. Et besøg hos Rasmussen, der sælger alt muligt og der iblandt garn og stof nåede også lige at se mig og der røg nogle køb ned i kurven. En uforglemmelig dag.

Jeg vil gerne lige vise jer disse vidunderlige og til tider aggressive strudser. Alt kan udnyttes på den. Friske strudseæg kunne også købes.......det kunne blive til en mega stor omelet. Næste gang køber jeg et æg!

søndag, maj 20, 2007

Tiden flyver afsted..........

.....og jeg aner næsten ikke hvad tiden går med!
Men jeg får da strikket lidt på et projekt her og der.



Sidste fredag købte jeg mønsteret til en strikket nederdel; "Bounce" og med lidt garn fra lageret blev der startet med det samme....... og sørme om den ikke næsten er færdig. Den er til Emma og jeg strikker den i str. 4 år. Garnet er "Bunny Hop"; en god blanding af microfiber og lige 8% angora. Det er dejligt at strikke med. Mønsteret er købt her.
Imorgen skal der købes elastik og så skal den færdigmonteres......Emma glæder sig til sin sommernederdel. Et dejlig nemt og ikke mindst super hurtigt projekt.

Ellers så bliver der strikket på lidt af hvert......Notre Dame har snart både et for og bag stykke.

mandag, maj 07, 2007

Det var Danmark.......

......så blev Dannebrogs sokkerne færdige. Som det ses tydeligt, så er de blevet en anelse forskellige, men sådan er det jo når man strikker i håndfarvet garn....en charme mere!




Garnet er det dejligste og det bedste strømpegarn jeg kender nemlig Lorna's Laces Sherperd Sockyarn og det er Purl Soho's egen kollektion.

fredag, maj 04, 2007

Med posten kom.......

....det helt nye Interweave Knits med mange nye og meget tiltrækkende sktrikkeprojekter. Der var specielt et projekt, der fangede min interesse og som jeg straks slog masker op til..... nemlig Notre Dame pulloveren .....jeg bruger Patons Classic Wool.
Jeg var egentligt påbegyndt Refined Raglan i dette vidunderlige garn, men det lykkedes mig aldrig at blive helt hooked på at strikke trøjen, jeg vil dog stadig gerne eje trøjen...... så engang!



Men nu er jeg godt igang med en ny trøje og det kører bare derudaf....snart ved ærmegabet på ryggen!

tirsdag, maj 01, 2007

Den 7. ting til Meimei....

...intet mindre end et par hjemmestrikkede sokker, der skal bæres under disse vidunderlige sko........så lille Meimei ikke glider på trægulvene!



De er strikket i en str. hmmmmm ved det ikke helt, men med 40 masker....så måske o selv kan regne størrelsen ud. Garnet er en rest fra min halsvarmer, der blev strikket til juleferien....dog aldrig brugt, da vejret var godt under Danmarks turen i julen. Det er håndfarvet garn og jeg har købt det her.

Nu er jeg så med på linien, hvor jeg fra vores Log In Date i Kina.....som er den 30. September 2006 .....har strikket en ting for hver måned der indtil nu er passeret. Der kommer til at gå mange måneder endnu.....så positivt set, så kan jeg nå at strikke mange dejlige ting til Meimei inden afgang til Kina!

Med hensyn til ventetiden...så kan jeg bare sige, at jeg er glad for, at det er min anden adoptionsproces ellers ville jeg nok helt amok af vente feber!