tirsdag, december 14, 2004

Pakker, pakker og strikketøj!

Først vil jeg gerne vise jer, hvad jeg fik ud af min "bytte handel" med Marianne......somend en strikkekit med Hanne Falkenberg's Pagode trøje......se lige de dejlige farver.......mørkeblå og oliven grønne farver. (undskyld foto'et, hvor der er sol, der genskinner og dermed gør farverne uklare). Jeg går først igang efter jul for jeg skal lige have en Norsk trøje færdig til husbonden!


Og her kan i se, hvordan den kommer til at se ud! Det er ret lækkert at strikke i Bauern Wolle købt hos Markno Design!


Jeg har fået adventspakker og et par før-julegaver og det har bl.a været disse lækre bøger med masser af brugbare opskrifter.


Derudover adventsgaver købt og bestilt hos Markno Design.......den vogn hopper jeg ihvertilfælde på til næste år igen!


Mere garn og opskrift....her er det, det berygtede LANG garn...og selvfølgelig med opskrift's hæfte.


Af andet så kan jeg fortælle, at jeg snart skal på juleferie til DK og går i disse dage og spekulerer meget på, hvilke strikkeprojekter jeg skal medbringe. Jeg ved jo, at jeg har to lange flyrejser og jeg skal på stor garnindkøb i DK!


4 kommentarer:

Fru Schwartz sagde ...

Hold da helt op...sikke da en masse lækkerier du har skaffet dig! Og så lurer der også garnshopping i Danevang...Hvad skal det dog ikke ende med!?

Kh Helle

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

...Helle...jeg tror det ender med en eventuel udbygning til vores hus.....altså hvis jeg fortsætter med at blive så begavet :-)))) og købe så meget garn!

Malle

strikkeforsker sagde ...

Wow! Pas på du ikke bliver overbegavet :-))
Glæder mig til at se, hvad du strikker af Bebe.
Hvad med at medbringe kun 1 strikketøj, så er du jo nødt til at købe garn i Danmark. Jeg plejer at strikke strømper, for det fylder ikke så meget og kan gøres i semi-mørke, men 11 timer er laaaaaang tid især når man som jeg ikke kan sove.

God tur til Danmark!

Anonym sagde ...

Hej
Jeg strikker selv en del, men kan du hjælpe mig med et godt råd til, hvad man gør, hvis en sweater 'krøller' op forneden i kanten?
KH. Bente