lørdag, februar 05, 2005

Jordbærhue og Clapotis!

Først vil jeg gerne sige tusinde mange tak for de dejlige kommentarer i mit sidste indlæg. Jeg er meget rørt over alle de søde ord i har skrevet....Hvor er det bare rart med et godt strikke netværk!......Emma kommer i helt sikkert til at høre mere om. Jeg vil også gerne lige tilføje, at vi startede selve adoptionsprocessen 17. feb. 2004.....så det har kun taget mindre end et år, at nå så langt som vi er idag.......og de sidste uger her inden afrejse til Kina.....kommer nok til at virke meget langsommelige!

Jordbærhuen til Emma er blevet færdig og den blev strikket i garn foræret af min hemmelige ven; Lene Sophie......og jeg tror somend, der er nok til en mere!
Men sød blev den og jeg glæder mig meget til at se Emma med den på.


Clapotis er også blevet påbegyndt....det er et dejligt strikketøj. Jeg ville ønske at jeg havde valgt noget mere ophidsende garn....det er bare ren uld fra Casade...men i må da indrømme, at med disse flotte maskemarkører fået af Helle i en byttehandel.....liver mit Clapotis tørklæde op!

2 kommentarer:

Julie sagde ...

Hej Malle,
Godt, du er i gang med tørklædet, flot farve! Jeg har sendt Clapotis-fællesmail ud 2 gange, og begge gange er den kommet retur fra dig - har du et alternativ til "verizon.net" adressen?
KH Julie

zeusstrik sagde ...

det er da en skam at maskemarkørerne ikke skal blive siddende på, når du nu synes at dit tørklæde er lidt kedeligt :) JEg synes nu det er en dejlig farve og om vinteren er den da oplivende. Sjovt at se en ensfarvet udgave.