søndag, april 17, 2005

Ny trøje ......nu på model!

Allerførst vil jeg gerne sige tusinde mange tak for alle de mange søde hilsner og kommentarer jeg fik under mit sidste indslag.....det er dejligt med sådan et strikke- netværk......jeg bliver helt rørt, når jeg læser dem!
Det går rigtig godt med at være nybagt mor og far......Emma er faldet godt til hos os. Hun er en meget glad pige og det tager vi som et godt tegn.
Det er en helt ubeskrivelig og fantastisk oplevelse at blive forældre ved at rejse til Kina og få sit barn leveret i sine arme! Jeg ved ikke, hvor mange af mine læsere, der har prøvet det.....men det er faktisk ikke til at beskrive! Alt det man har værwt igennem indtil "Gotcha-dagen", (den dag man får sit barn).....er fuldstændigt ubetydeligt, når man endelig står med sin datter i sin favn.....og jeg/ vi ved med sikkerhed, at vi rejser tilbage til Kina for at hente en lille-søster til Emma :-)

Her er hun hjemme i haven på en solskinsdag. Hun er imorgen 16mdr.!


Den første uge vi var hjemmme...ja, vi har nu været hjemme i 2 uger var lidt hård eftersom jeg lå i sengen med et hovedet fyldt med snot og Emma's forkølelse og hoste blev også værre....så vi måtte søge vagtlæge! V har det nu begge godt igen.

Imorgen skal Anders tilbage på arbejdet og så begynder det normale hverdagsliv vel også her i huset. Emma og jeg skal starte kindermusic og gym.......og Emma skal også klippes her i løbet af ugen....jeg tror aldrig hun er blevet klippet!
Strik er det ikke blevet meget til......jeg har simpelthen været så træt at jeg/ vi nærmest er gået i seng samtidig med Emma....sådan ved kl. 20-tiden.....nu er energien ved at komme tilbage og jeg har lysten til at strikke!
Jeg blev færdig med en reste-raglan-trøje til Emma......som i kan se på nedenstående foto! Den passer hende godt.....hun har fulgt med i monteringen! Jeg tror jeg bliver nød til at lave nogle flere af slagsen.....disse trøjer strikket af strømpegarn er hurtige at lave, behagelige at have på og meget nemme at vaske.....og så er har de den perfekte tykkelse for klima'et her i California!


Fortsat god søndag.

4 kommentarer:

Lene Sophie sagde ...

Hej Malle.

Endnu en gang til lykke med hende og hvor er det bare dejligt atter at se nogle billeder af jeres skønne Emma -
Jeg er sikker på at vi er mange der gerne vil se flere model billeder med Emma på i fremtiden.

Hilsen Lene Sophie

RikkeS sagde ...

Kære Malle

Tillykke med din skønne datter og tak fordi du vil lade mig kikke med.

Kærligst Rikke

Anne sagde ...

ENDELIG........
Jeg har kigget hver eneste dag, glædet mig sådan til at høre og se mere om Emma!
Hun er simpelthen ikke til at stå for, og det er da rigtigt dejligt at høre, at hun er faldet godt til hos jer.
Mange varme tanker fra et knap så varmt men solrigt DK
KH Anne

Mette sagde ...

Skøn trøje og den klæder jo modellen! Giv dig bare tid til at nyde jeres datter. Strikkepindene løber ingen vegne..! k.h. Mette