søndag, oktober 16, 2005

Kan I Huske denne trøje....

.......som jeg startede på for over et år siden.....lige efter mine svigerforældres besøg sidste sommer. Til jul kommer de igen og Emma vokser ret meget i denne tid, så det er vist på tide jeg får fat i pindene og strikket den færdig.
Foreløbig ser den sådan ud!


Jeg har holdt status over UFO'er idag og det så egentlig slet ikke så galt ud....der er nogle sokker, som mangler at få hæftet ender og nogle mangler en makker, der er gang i 4 sjaler, et clapotis og Jytte Slente's Trylletrøje...plus selvfølgelig ovenstående Norske trøje til Emma.....og så kan man vel egentlig godt give sig selv lov til at starte på noget ny .....måske i løbet af kommende uge eller måske allerede idag ;-)

Det lokker lidt at strikke et rundt sjal som Lise har strikket og giver opskrift på...jeg er helt vild med det og med mit store garnlager har jeg garn til et!

Idag er vejret lidt ustadig og det ser ud til, at det bliver "on and off" med regn, en god anledning til nybagte brownies og strikketøj.

Og nu kan jeg jo egentlig også godt afsløre, hvad jeg strikkede til Markno Design's Valk En Kauni ....det blev til en taske.

3 kommentarer:

Vivian sagde ...

SKØN valket Kauni-taske !!!

Imponerende med sådan en lille UFO-liste som du beskriver.... dét bruger vi ikke hér *GG*

KH Vivian

Tina Vium Christrup sagde ...

Det er bare en lækker taske du har fået lavet der! Var det sådan at man kan kunne få opskriften :-)

btchwstix sagde ...

Gorgeous purse. If you read english, I would love to know the pattern and wool used.

Thanks
Lisa