fredag, juni 22, 2007

Det bliver lidt her og der.......

....men ikke meget. Sommeren gør, at jeg iår ikke får strikket særlig meget. Lysten er der, men der er så meget andet der lige skal laves før der er ro til at sætte sig ned med pindene.
Jeg fik igår færdig hæklet endnu et tørklæde i bedstemors firkanter....På de gloende pinde i strikkekurven ligger Notre Dame og mangler sidste "touch". Håber at den kan blive månedens nr. ud af de 12.


Et foto af Emma i den sidste nye nederdel....som hun elsker. "Mor, tager du lige et billede.....jeg vil stå med min mikrofon og synge ABC" .... jeg udnyttede lige, at hun gad at stille sig op som model. Nr. 2 Bounce passer langt bedre end nr.1. .......så nr. 1 er pænt blevet lagt på hylden til Emma har vokset sig stor nok til at gå med den.
Som i kan se så ser haven temmelig tilgroet ud.......husbonden har ikke haft til til at slå græsset.........og tomaterne og solsikker vokser til den store guldmedalje.

7 kommentarer:

Dorte sagde ...

Smuk farvesammensætning i dit "bedstemor-firkant-tørklæde".

Kh Dorte

Marianne sagde ...

Der er altså noget med de Bounce nederdele - de får altid ejeren til at hoppppppppeeeeeee!:-)
Skønne billeder! Knus fra Marianne

Anonym sagde ...

Hej Karin
Kan du jælpe har set "NOTRE DAME" på din side. kan jeg kun få opskrift ved at lave abbonement på omtalte blad eller ved du andre måder. hilsen annie

Anonym sagde ...

altså har lige fået bærbar de taster er ikke sådan, at ramme der skal stå hjælpe tak
annie

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

anita....

angående mønster til Notre Dame, så findes opskriften i det seneste InterWeave Knits. jeg ved ikke om det kan købes seperat. kontakt dem over email....de kan helt sikkert hjælpe dig.

malle

anne sagde ...

nt bedstemor tørklæde, den slags kan man jo altid lige svinge om halsen.

Hun er altså bare en lækkerbid hende Emma, hun klæ'r nederdelen fint.

Bebiane sagde ...

Hej Karin
De farver er fantastiske til Emma og det er da godt, at hun kan lide at blive fotograferet.
Kh. Bebiane