torsdag, februar 28, 2008

Endelig....

...en update.

Hawaii var vidunderlig som altid....det føles allerede som det var flere måneder siden jeg var der,... for bare fire dage efter hjemkomst fra øen Oahu drog vi nord på til San Francisco.
I San Francisco fejrede vi blandt andet det Kinesiske Nytår som med tusindvis af andre mennesker. Den store parade blev gået lørdag aften i silende regn og blæst....vi var næsten gennemblødte inden parade start....men pyt, vi holdt ud og det gjoerde piugerne også.....vi er som regel tre par, der mødes til denne festivitas.

Her er pigerne godt udrustet til den spåede Monster Storm.
Og sikke et humør, der var under paraden selvom man var gennemblødt helt op til lårene.Søndag den 24. feb...... den store Oscar aften på min fødselsdag. Jamen jeg måtte jo bruge lidt tid på denne nominering, nu hvor jeg havde et TV til rådighed (vi ejer ikke et TV). Fødselsdagen var bare så afslappende og blev tilbragt i selskab med bare husbonden og barn udover brunch med vennerne. Så jeg må sige det var ret nemt at fylde 42 år......let og elegant.
En gave jeg blev rigtig glad for var disse grydelapper syet af min kære nabo, der er en haj ved symaskinen.....jeg kan næsten ikke nænne at bruge dem.


Det er ikke blevet til meget strik i de sidste uger....bare nogle par sokker til Emma og så er der påbegyndt lidt af hvert.
MEN det hæklede tæppe er blevet helt færdigt......kanten er hæklet, enderne er hæftet og det er blevet vasket og kan nu bringes ud i min bil.

Det er blevet godt.....rigtig godt og det skal nok blive brugt flittigt.9 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Tillykke med fødselsdagen og den fantastiske ferie. Jeg er misundelig på den gode måde, jeg trænger til at få stillet mine CA abstinenser :-)

Tæppet er blevet rigtig fint, cirka hvor stort er det?

Fríða sagde ...

til lykke Malle! så ung du er!
rigtig flot tæppe, og söde var de der grydelapper, kan godt forstå du næsten ikke kan bruge dem.
kh.fra Island
Frida

Anonym sagde ...

super flot tæppe, god ide, tror jeg vil bruge alle mine strømpegarnsrester på sådant et tæppe, jeg har en hel spand med rester fra strømper. Har du hæklet med enkelt eller dobbeltgarn?
kh SUs

Anonym sagde ...

Hjertelig tillykke med fødselsdagen. Det lyder somom I har haft en dejlig ferie :-)
Smukt tæppe du har begået - det ser rigtig lækkert ud.
Hilsner fra Stine

Tris sagde ...

Tæppet er blevet super fint.
Og tillykke med årsdagen :o)

fru Larsen sagde ...

Til lykke med fødseldagen. Nøjjjj hvor er det flot dit tæppe, det er nogle dejlige farver du har valgt.

Dorte sagde ...

Tillykke med fødselsdagen !

Til det hæklede tæppe må jeg sige : Smukt, smukt !

Kh Dorte

grendesign sagde ...

Tillykke med fødselsdagen!!!
KH Britt

Marianne sagde ...

Kære Malle.
Også et hjerteligt tillykke med fødselsdagen herfra et meget blæsende Vestjylland!:-)
Jeg sidder og råhygger med at hækle på Emmas tæppe. Det er rigtigt sjovt at tænke på, at det skal en tur over Atlanten, når det er færdigt!:-)
Ha' det godt alle 3 - knus fra Marianne