tirsdag, maj 27, 2008

GODDAW...........

......længe siden sidst. Men nu er jeg hjemvendt efter to uger i Danmark og en uge med det mest trælse jetlag "ever". Emma og jeg formåede at få vendt fuldstændigt rundt på nat og dag i dagene efter vores hjemkomst.....så vi var frisk ret tidligt om morgenen.....faktisk midt om natten og så dermed også klar til at gå i seng ved kaffetid. Nu er det heldigvis så godt som blevet udlignet og det tegner sig til at blive en ganske almindelig tirsdag med børnehave og dans derefter. I disse dage sidder jeg så dagligt med et stort dejligt smil på læberne og bearbejder alle de mange glade indtryk turen gav os.

Turen var spækket med et hårdt program udført og planlagt i detaljer af undertegnede. Emma og husbond fulgte med som det tynde øl. Selv om turen var godt pakket inden afrejse afholdte det mig ikke fra at presse lige lidt flere besøg ind under turen. Det er sørme da så hyggeligt at se sine gamle veninder igen....sludre lidt, drikke kaffe og alt det der. Det kan jeg slet ikke få nok af. Der var nogle møder jeg var specielt glade for og det var bl.a at møde en gammel spejder kammerat igen efter nok 25 år, hvor vi ikke har haft noget med hinanden at gøre udover de sidste tre år i cyberspace.
Det var selvfølgelig Anne, som i sikkert allerede har læst på hendes side. Det var helt fantastisk at være sammen igen og jeg følte ærligttalt, at den svundne tid aldrig havde været der. To timer, der gik alt for hurtigt, men som blev brugt til hygge, alvor snak og garn shopperi. Og jo, jeg smiler også stadig, når jeg tænker på vores lille møde og glædes ved, at sådan nogle gamle spejderkammerater pludselig har fundet sammen igen.

Sammen med Anne havde jeg nærmest et af mine første rigtige garn shopperi og så gik det ellers bare derudaf. Jeg var bl.a. forbi Henrichsen's uldspinderi (et sted jeg ikke har besøgt og handlet siden jeg gik på Skals Håndarbejdsseminarium....heldigvis lignede det sig selv), Grønhøj, Lene på Trøjborg, BGA i Nykøbing Sjælland....så nu blev lageret igen fyldt op med flere lækkerier.
Jeg fik ikke strikket ret meget i DK.....det blev bare til lidt pinde hist og pist.

Startet i flyet til DK den 3. Maj og færdiggjort igår er en Maxi mini til Emma. Den er rigeligt lige nu, men det er vel også først til efteråret den for alvor skal i brug.Trøjen er strikket efter det originale Mini mønster str. 1-2 år fra Design Club DUO strik med med pind 3,5mm og 6 trådet OPAL strømpegarn. Der er selvfølgelig lavet lidt om på længde mål både til krop og ærmer, men ellers er opskriften fulgt meget slavisk.
Der gik ca. 230 gram til den og det var fra stor-lageret.....så her er mit April's bidrag til de 12 projekter.

Bedre sent end aldrig.

6 kommentarer:

Vivian sagde ...

Gisp, hvor er maxi-mini bare flot i rød! Den er jo lige Emma!

Lyder som en skøn tur! :-)

KH Vivian

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

vivian....farverne på fotoet snyder lidt....faktisk er trøjen rustrød!
malle

grendesign sagde ...

Velkommen hjem igen! Det lyder som lidt af en fantastisk tur.
Din rustrøde Mini er virkelig flot!
KH Britt

hannekludekone sagde ...

Må man godt tage strikkepinde med i flyet? Jeg turde ikke, af frygt for konfiskation!
Fin trøje, jeg elsker også Mini.

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

hanne klude mor....jeg har altid masser af strikkeprojekter med ombord på flyet ....lige fra strømpepinde til tykkere......har aldrig haft problemer.

hvis du er i tvivl kan du altid ringe til lufthavnen og høre hvad proceduren er.....det er sikkerhedskontrollen du skal have fat i.
kastrup siger ihvertilfælde okay!

Anne sagde ...

Det var dejlige dejlige timer, Laura mener, at du og jeg må aftale endnu et møde, men denne gang på din side af oceanet.
Hun er snu, er hun...