tirsdag, februar 10, 2009

Flower Toggle Hat....

.....den, der er designet af Lucinda Guy og fra bogen "Handknits For Kids".Den er strikket og den sidder selvfølgelig super godt på Emma's hovede....ingen hemmelighed, at barnet har et godt hatte hovede......men den kradser siger hun. Den er ellers strikket i bløde uldrester, men nej....så gad vide om jeg ikke bare skal sende den videre til niecen!Hatten er nem og hurtig at strikke...også selvom den voldte mig store problemmer i starten, da maskeantallet var helt ved siden af. Jeg kontaktede Lucinda Guy og fik dette svar.....:

Unfortunately there is a mistake on the Flower Toggle Hat pattern – but it is simple to remedy!

The hat should be knitted in two identical pieces – the pattern omits this. The suggested number of stitches is for one half of the hat only.
The two halves are then sewn together, leaving a small opening at the top for the Flower Toggle to be inserted.

Please accept my apologies for this - the mistake was noticed and has been corrected for later editions.
Enjoy your knitting!

Best wishes,
Lucinda

Så hvis du er een af dem, der også har prøvet at strikke Flower Toggle Hatten med et ret så lille maskeantal og har een af de første udgaver af den omtalte bog, så lav lige den note, at opskriften er skrevet som til en halv hat!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

jeg har hørt at hvis man putter kradsende strikketøje en tur i fryseren så knækker der lidt fibre af...og vupti...det kradser ikke mere...men om det passer ved jeg ikke...men med den søde hue var det måske et forsøg værd?

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

Anne....tusinde tak for dit råd. Jeg vil straks smide hatten en tur i fryseren for hatten sidder bare som fod i hose på Emma's hovede.

hanne sagde ...

Super sød hue. Jo det med fryseren er rigtig nok. Jeg bruger det selv.

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

Hanne.... hatten ligger allerede i fryseren og hygger sig med den frosne flæskesteg, grønsager og andre lækkerier. Dejligt at høre, at det lille frysetip skulle hjælpe mod lidt uldkradseri....så er det vist mange hatte, der kan se en fremtid forbi fryseren.

Anonym sagde ...

Det bliver spændende at høre om det med fryseren. Det ville jo være synd hvis hun ikke kunne bruge den fine hue :-)

zeusstrik sagde ...

en halv hat .. hmmm.. nogen dage føles det somom jeg kun har et halvt hovede, måske jeg skulle prøve opskriften, så jeg også kan få varmet ørerne de dage, uden at drukne i hat...
hanne

Karina sagde ...

Rigtig sød er den og jeg har kigget opskriften, men opgav, så nu kan det da være jeg skulle prøve igen. Der er jo en grund til at jeg ikke forstod - denne gang ;-)

Ulla V. sagde ...

Den blev bare god din Flower Toggle Hat og den klæder din Emma perfekt. Det er en fed kombination af rødt og lilla. Den inspiration må jeg huske på....

Det er ikke sjovt når noget kradser - det er min Emil også helt enig i ;0) Så jeg afventer spændt effekten af frysetippet ;0)