fredag, oktober 21, 2005

Strikke strikke....

Og den norske trøje har nu fået et par ærmer...der stadig mangler at blive syet sammen med kroppen samt en forkant, der skal strikkes. Jeg begriber ikke, hvordan det skulle tage mig et år at strikke disse ærmer...da jeg først kom igang var det jo ikke andet end bare nogle aftner og så var de færdig strikket.



Zebra trøjen har været færdig i nogle dage, var derfor ikke på sidste indlægs lille liste over ufærdige strikkeprojekter...det har endnu ikke været muligt for mig at fange Miss Emma i den og dermed få et foto af hende...det må i have til gode. Men den blev da helt sød....og jeg er gået igang med en kamæleon trøje til hendes veninde Isabella, der altid ser brand godt ud i grøn.



Jeg er begyndt på endnu et Flower Basket Sjal i en smørgul farve, raglan trøje til Isabella, nisser....for jeg kunne da godt se at min liste over ufærdige projekter var lille.....for sokker tæller vel nærmest ikke med, dem er der jo altid gang i!....Jeg har stadige flere ting, jeg nok går igang med over weekenden...ihvertilfælde på en trøje til mig!

Julen står for døren eller næsten da,....dvs. her i huset skal jeg snart til at gøre migselv klar til årets julebutik, hvor jeg sælger lidt af hvert....det bliver ikke det store iår, da jeg ikke har haft samme tid og overskud til at sidde ved symaskinen. Heldigvis deler jeg iår bod sammen med min søster, så jeg ikke behøver helt så stort varelager. Jeg vil iår prøve at strikke nogle nisser, der skal valkes og her er første nisse....næsten klar mangler bare arme og næse! OG det er absolut ikke meningen, at jeg på nogen måde vil stress nogle med mine juleprojekter.....;-)



I disse dage er det Halloween-og Pumpkin-tid.....og derfor besøgte Emma, jeg og en del af vores fælles venner en Pumpkin Patch og så en mark fyldt med græskar i alle mulige størrelser og farver....en sand fornøjelse! Her kan i se en ret imponeret Emma omringet af græskar...eller som hun siger ga-gar.

3 kommentarer:

Vivian sagde ...

Nej, hvor er Emma, tihi ! Sikke et billede !
Og sikke en Zebra-bluse, striberne bliver bare SÅ meget flottere strikket på dén måde !

Knus Viv

strikkeforsker sagde ...

Iiiiiih hvor er det en flot zebratrøje du har strikket og Emma er charmerende i græskarmarken.
Snøøøøøøft, jeg går glip af Halloween og græskarlygter i år :-(
Men tilgengæld får jeg købt kauni :-)
Ulla

Marianne Knorborg sagde ...

Kære Malle.
Hvor SER det hyggeligt ud på den græskarmark - og pragtfuld vejr det er!!!
Her står det ned i stænger i dag - og det er endda vores "lille" Kathrines fødselsdag!:-(
Tænk, hun bliver 20! Utroligt, som tiden dog går. Nyd Emma hver eneste dag, mens hun er lille!:-)
Knus fra Marianne