tirsdag, maj 01, 2007

Den 7. ting til Meimei....

...intet mindre end et par hjemmestrikkede sokker, der skal bæres under disse vidunderlige sko........så lille Meimei ikke glider på trægulvene!De er strikket i en str. hmmmmm ved det ikke helt, men med 40 masker....så måske o selv kan regne størrelsen ud. Garnet er en rest fra min halsvarmer, der blev strikket til juleferien....dog aldrig brugt, da vejret var godt under Danmarks turen i julen. Det er håndfarvet garn og jeg har købt det her.

Nu er jeg så med på linien, hvor jeg fra vores Log In Date i Kina.....som er den 30. September 2006 .....har strikket en ting for hver måned der indtil nu er passeret. Der kommer til at gå mange måneder endnu.....så positivt set, så kan jeg nå at strikke mange dejlige ting til Meimei inden afgang til Kina!

Med hensyn til ventetiden...så kan jeg bare sige, at jeg er glad for, at det er min anden adoptionsproces ellers ville jeg nok helt amok af vente feber!

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

sikke dejlige, glade farver! og sikke helt badårende sko!!! jeg er helt solgt, tror måske jeg bliver nödt til at bestille et par eller to til min prinsesse.
kh.fra Island
Frida

Tina Olsen sagde ...

Det bliver da spændende når jeres meimei kommer hjem til jer!!
og på den her måde kan du da nå at lave en del ting til hende:-)
man må se på de positive ting!!

Dorthe sagde ...

Der er ingen tvivl om at de sko er det bedste man kan giver på et barns fødder. og med hjemmestrikkede sokker så er velværden da helt i top.