onsdag, november 28, 2007

Nisserne........

....er taget frem fra julekasserne og ihhhhh, hvor bliver jeg bare i rigtig julehumør, når jeg går forbi dem. De er helt vidunderlige......Emma synes de er lidt for lange/ høje.....og det er de måske også, når man bare selv er 100cm og nisserne er 150cm.De er fra Maileg......dansk design, made in China og købt i USA...ihvertilfælde de to af dem. Så man må sige de passer fint her i huset......angående oprindelsessted.Disse to nisser; også fra Maileg; fik vi i julegave sidste år og jeg har virkelig glædet mig til at skulle hive dem ud af kasserne....måske de bliver helårsnisser her i huset, for de er da morsomme at kigge påJeg strikker på livet løs på den velkendte Marianne Isager Poncho og jeg kan nu glæde mig til indtagningerne og så tager det vel ikke meget længere tid førend den sidder på mine skuldre og varmer min overdel. Den er bare skjøn at strikke og har været et hurtigt projekt...og bliver poncho'en et hit, så har jeg garn liggende til en brun i samme kvalitet.

3 kommentarer:

Anne sagde ...

Mailegs nisser sidder også rundt omkring i vores hus, ikke så store som dine, men de er her - nærmest i hobetal!

Dem af keramik har jeg også et par stykker af, pigerne synes de ser lidt sindsyge ud, men mon ikke de klarer det?!

20 minutters kørsel herfra ligger Mailegs hovedkontor, der i disse weekender holder lagersalg. Mon jeg skal afsted ;-)

Ponchoen har jeg endnu ikke købt, hvorfor ved jeg egentlig ikke, for den er fin og den gode sag tæller også, men måske har der bare været mange ønsker hen over efteråret.
Parasol mønsteret er også med i Isagers nye bog, så måske skulle jeg bare snuppe sådan en trøje i stedet.

Ha' en hyggelig weekend, Karin, med julestue und alles...
KH Anne

grendesign sagde ...

De nisser er bare fantastiske. Finurlige på den helt rigtige måde. Poncoen bliver også fantastisk - jeg storelsker min!
:-) Britt

Gitte Jensen sagde ...

Kan godt forstå at du er glad for nisserne. De har charme! - Og internationale er de også ;-) Meget flotte spidshuer (og ikke mindst modellen under huen). Måske et kommende projekt for mig.