torsdag, december 06, 2007

Min syge moster's poncho

.....altså som i virkeligheden overhovedet og da slet ikke er syg. Jeg har een moster og hun er den bedste i verden og jeg var så heldig at blive født på hendes fødselsdag.Nå, men tlbage til poncho'en som vist ikke behøver særlig forklaring. Den er designet, af Marianne Isager og strikket i hendes garner uld/ uld og alpaka blanding, der fulgte med i kittet. Kittet er købt her og 25% porcent af pengene går til forskning af underlivskræft. Poncho' en er intet mindre end vidunderlig......den er i brug og allertiders til det klima jeg er bosat i. Jeg har prøvet at stå foran spejlet og fotografere.....men helt ærligt så ser det ærligttalt for tåbeligt ud med en hånd i vejret og en anden hængende nede....så det blev lige på den gamle træ terrasse istedet......En af mine igangværende projekter for tiden er den også så velkendte MINI fra DUO....det bliver til en kjole og den strikkes i det fedeste lækreste duo uld silke garn i den flotteste chokoladebrun. Den bliver strikket til vores MeiMei og jeg strikker den i str. 1-2 år.......ja, jeg ved jo stadig intet om vores lille MeiMei....så hun kan være 9mdr. eller 15mdr. eller midt imellem....eller noget helt andet.
Er der nogen, der har en anelse om, hvor lang sådan en kjole skal være....jeg kan bedst lide hvis kjolen er lidt lang og ikke sidder for langt over knæene. Foreslag på længde modtages gerne.

Og hold da fest, hvor vi juler her i huset og det er bare så dejligt at have god tid til alt...ikke mindst julekorts skrivning som jeg slet ikke er startet på.....jeg venter nemlig på julekort fra her.
Vores årlige jule tamtam er vel og godt overstået....og vi kan se frem til julefester hos vores venner. I den kommende weekend skal vi ihvertilfælde til et par stykker. Der er også lige Emma, der snart fylder 4år....wauhh, som tiden flyver afsted.
Og så er der juleaften, hvor der kommer 8 stk. udover os selv....ja ,ja vi når det nok....også uden at blive stresset.....det er ihvertilfælde mit mål.

10 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Flot poncho og noget af en teknisk udfordring for selvportrætter ;-)
God fornøjelse med julerierne.

mht mini's længde, kan du ikke måle på en af Emmas gamle kjoler?

Anonym sagde ...

Skøøøøøøn poncho, jeg er så glad for min, den er stort set altid i brug.

Minien, hmmm hvis du kan vente til i morgen, så skal jeg prøve at måle på en af de strikkede kjoler som vores MeiMei skal iføres.

God julelyst, sådan er december jo heldigvis.

anne sagde ...

Nå og der fik jeg så lige gjort mig anononym, men det er bare mig - Anne med de 2 pinde

grendesign sagde ...

Du har helt ret: julen skal være en glædens og fredens fest. Det man ikke når...tja, det når man så bare ikke...
Skønt strik!!
KH Britt

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

ulla......alt det aflagte tøj af emma's er pakket godt væk i kasser, så længe leve dovenskab...spørger jeg her til råds....he he he.

anne, jeg kan sagtens vente til du får målt en af dine kreationer.....der er jo flere projekter igang her i huset.

malle

Anonym sagde ...

Hej Malle.
Carlas MINI de er str. 1-2 år har jeg strikket 29 cm glat inden den afsluttende ret kant. Kjolen går hende lige under knæet. Du kan evt. tjekke min blog, der er et billede af hende i den. Fantastisk model.
Dorte.

Anonym sagde ...

åh, der kom jo ikke noget blog navn med lige før... duddelutte.typepad.com
Dorte

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

dorthe...tak for tippet med hensyn til længde af mini kjole. jeg går ud fra, at der nok med 100 gram til at strikke 29cm glat strik.

malle

Anonym sagde ...

ja, der er endda en del til over synes jeg.
Dorte

Anne sagde ...

Skøn poncho, jeg må købe den engang jeg kommer forbi den!
De der selvportrætter, det bliver vist aldrig sådan helt godt, jeg bliver også altid lidt overrasket over, hvordan jeg egentlig ser ud ;-)

Mini er et hit hver gang, men jeg synes ærlig talt, at de sidste omgang rib, de er rigtigt rigtigt lange!