søndag, december 09, 2007

Når der ventes tvilllinger...........

.......skal jeg som Faster også strikke to af samme model.
Jeg har valgt MINI.....fordi den er simpelthen bare så dejlig nem, ligetil og hurtig at strikke. Min bror og kæreste venter tvillinger drenge i det nye år og for at være for en gangs skyld bare i lidt god tid starter jeg allerede nu. Det tager ikke mange timer at få strikket sådan en lille størrelse af trøje....der tales her om en str. 0- 3 mdr. Det bliver til en i blå og en i grøn.....materialet er OPAL, for jeg tror det er langt lettere for nybagte tvilllinge forældre at smide tøj i vaskemaskine, hænge det over brusestangen til tørre som at skulle håndvaske, rulle ind i håndklæde osv. Kvaliteten og farverne er helt i top hvis jeg spørges....lad os håbe de kommende forældre også synes det.

For øvrigt er det helt dejligt at skulle strikke til drengebørn.... jeg mener det at skulle strikke i lidt andet end lige røde, orange og pink farver og der skal også købes rigtig seje drenge knapper.....biler eller måske fodbolde!

6 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Tillykke med den kommende status. Mini i strømpegarn er lige noget for overbebyrdede tvillingeforældre.

Piger kan altså også gå i blåt, grønt, violet, gult og mange andre farver. Bliver vores en pige er en ting sikkert - der bliver langt mellem det plysserøde, så længe vi bestemmer :-)

grendesign sagde ...

De er bare så fine. Og skriger nærmest på Hamilton knapper - f.eks. klovnen og bilen. Men andre kan bestemt også gøre det.
KH Britt

Anne sagde ...

Jeg er sikker på, at tvillingeforældrene vil sætte pris på noget, der kan maskin-vaskes!
Der bliver nok andet at se til...

Og så bliver de vel i det hele taget bare glade for, at du strikker til dem :-)

Kh Anne

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

ja, selvfølgelig kan piger kan gå i grønne og blå farver hæ hæ .....emma er jo selv en af dem....dvs. hun vil faktisk allerhelst gå i sort og mørkebrunt...men hvor har jeg dog skulle strikke i tøsefarver til veninders babyer...ja, også til emma. pastelfarver hører ikke til i vores garberobe og jeg synes faktisk også, at baby'er ser smukkere ud i lang knald farver.

jeg kender intet til de omtalte hamilton knapper...det undersøger jeg lige nærmere.

Froding sagde ...

Hur går det med adoptionen??

Stine sagde ...

Hej karin.

Jeg faldt tilfældigt over din blog, og ville da lige smide en hilsen. Jeg hedder Stine, også født i Haderslev, bor nu i det noget nærmere Christiansfeld.

Jeg ser du er ret ferm til at strikke...du skulle vel aldrig være indehaver af en god opskrift på børnesokker/futter? Jeg har nemlig selv tvillinger...og de er konstant kold eom tæerne...

Mange hilsner, Stine.
www.anneogfreya.webbyen.dk