fredag, december 14, 2007

En blå og en grøn..............mini+mini....til to små bette drenge, der bliver født i en af de første måneder i det nye år.De er strikket i str. 0-3 mdr. og der er brugt OPAL strømpegarn til dem begge. De er vaskbare i maskinen, men det gør også, at trøjerne bliver lidt "slappe/ slatne" i det efter en vask.....men det går nok alligevel....de varmer jo lige godt for det.Og jeg søgte efter Hamilton knapper på nettet og fandt dem her. Der er bestilt biler, klovne og får, som er undervejs til min adresse, men det må blive til en næste trøje til drengene......det går jo ikke, at knapperne er dyrere end garnet! Så mine Mini trøjer er udstyret med hvad jeg vil kalde nærmest "vintage" - knapper......ja, det kan jeg vel godt, når knapperne har ligget i knappe kufferten lige siden jeg allerførst var elev på Skals Håndarbejdsskole i 1985.

Anyways, på pindene er der stadig en brun mini kjole, hvor der kæmpes med at strikke ca. 29 cm glatstrik......er næsten i mål. Dernæst bliver der slået op til endnu en mini-trøje,... for jeg må jo ikke glemme, at min yngste bror snart skal være far til nr. 3 og den lille baby skal jo heller ikke snydes for en trøje fra Faster. Trøjen bliver råhvid, da kønnet endnu ikke vides....og råhvid går jo til alt og alle.

2 kommentarer:

jeanette hegaard sagde ...

De er bare superfine - og en god ide at strikke i garn der kan tåle en tur i maskinen - sådan en tvillingemor må have masser at se til udover at skulle vaske.

Anne sagde ...

De er blevet rigtigt søde, Malle, mon ikke en let tørretumbling kan samle dem lidt sammen igen?