onsdag, december 26, 2007

God tid..........

.....åhh, hvor er det bare dejligt, at have husbonden hjemme, have tid til at nyde alt og alle.Julen har været god mod os igen iår...der var mange dejlige pakker under træet. Emma fik endelig sit ønskede køkken af julemanden, der sneg sig ned gennem vores skorsten natten til den 25. dec. Hun havde i forvejen sat en tallerken udenfor med lidt godter til julemanden og hans rensdyr. Så det første var selvfølgelig også at tjekke om de havde været forbi vores hus, nyde godterne og så måske efterlade en lille pakke til hende. Og der var sørme en pakke; et køkken....så som i sikkert kan regne ud står hun konstant i sit lille retro pink køkken og kokkerer på livet løs. Vi bliver overfodret med supper, pizzaer og kager hele dagen lang. Emma har så travlt med at lave mad. Hvor var det godt, at julemanden gav hende et køkken!

Strikkepindene oser af røg. Der er fart over strikkeprojekterne.....der er jo så meget jeg gerne vil strikke.
Ugler i en opblæst/ oppustet udgave, sådan ca. str. 4-5 år er på pindene i den dejligste blanding af alpaka, merino og cashmere.Jeg tror det lykkedes mig at forvandle en str. 6-9 mdr. til en Emma strørrelse bare ved at skifte til tykkere garnkvalitet og tykkere pinde.Så vidt så godt....det går hurtigt vil jeg bare lige sige.
At holde jul i et varmt klima er noget man sagtens kan vænne sig til. Vi holder det så dansk som muligt selvfølgelig fordi vi begge er fra DK. Jeg har aldrig har det svært med f.eks. at sidde i shorts juleaften..... det er selvfølgelig lidt træls at størstedelen af vores familier bor så langt væk og at nålene på juletræet falder hurtigt af. Men det går nok alt sammen alligevel...... og der er heller ikke shortsvejr lige nu medmindre man er på ferie fra Danmark her hos os.

5 kommentarer:

Fríða sagde ...

det ser altså rigtig godt ud, hvor langt er du gået op i pindestr.?
pas nu på I ikke får dårlig mave af alt det spiseri.
kh.fra Island
Frida

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

Frida....jeg strikker den store udgave af Ugler med pinde nr. 4mm til kanterne og pind 4,5mm til resten. Ellers så har jeg faktisk bare brugt samme antal masker og pindeantal som i det oprindelige mønster.....altså, når der står strik 8 cm har jeg omregnet pindeantallet udfra den originale strikkefasthed...så 8cm bliver til 32pinde. Håber du kan forstå, hvor jeg vil hen!
Du har ret....jeg tror vi skal passe på med spiseriet.....vi må vist have gang i løbebåndet!

Malle

Fru Schwartz sagde ...

Hvor ER det fedt det køkken.....det' da helt vildt!!!

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

helle.....køleskabet kan man faktisk godt få i en rigtig voksen udgave. det fåes i farverne mintgrøn og lyserød...det er kitchenaids, der laver disse køleskabe....måske det har interesse ;-)

malle

Anne sagde ...

Milde himmel for et køkken!
Det er godt at mine piger er kommet over køkkenalderen, for deres røde træ Micki af slagsen ville nok være blevet dømt ude, hvis de havde set dette her ;-)

Vi har tre kæmpe plastkasser til at stå på loftet med al slags kogegrej og mad i plast, vi håber, at der en dag kommer en flok børnebørn, der vil glædes over at kunne lege med retro-mad...