mandag, december 24, 2007

En varm solskins julehilsen .......

...skal det også høres her fra det Californiske, hvor solen i dag står højt på en næsten skyfri blå himmel.


Her er lidt julestemningsbilleder fra vores juletræ, som altså er et ægte nobel
grantræ og dufter som det skal. Vi er slet ikke til samlesæt, plastikgran og dåseduft af gran.

Vores juletræ er temmelig "smagløst".....ingen stil, ej heller et tema i udsmykningen, men derimod fyldt med dejlige minder fra her & der.

Fuglen, der minder mig om dengang jeg var barn og skulle danse rundt om juletræet hos farmor.....vi skulle alle 5 børn røre de bløde haledun og fuglen mistede dem efterhånden.Et håndbroderet julehjerte fra Ungarn fra det store kunstmuseum i Chicago og dermed fra den jul, hvor Anders og jeg besøgte min søster, som boede der på det tidspunkt.
Dette juleophæng lavet af en gammel silketrykslærer og en kunstner....temmelig smagløst, men det hører til i det traditionelle julepynt og minder mig om de gode timer jeg havde med Hari som lærer.Dora ophænget.....et "must", når man hedder Emma og er fire år og er vild med Dora the Explorer.Julemand på sin sin delfin.....en bryllupsgave, fra det år Anders og jeg blev gift (år 2000). Delfinen findes overalt i Santa Barbara eftersom der en en legende om Chumach indianerne, der lever her i området, som blev foravndlet til delfiner. Den historie må i få en anden gang.Anders' lille nisse, som han har lavet da han var barn......han hænger den altid nederst i håbet om at ingen lægger mærke til den....men det gør vi altid og så rykker den nogle pladser op, således at den rigtig kan beses.Juletræet bugner af disse fortællende ophæng, men jeg skal spare jer for flere....derudover er der selvfølgelig Dannebrogs flag, en stor julestjerne og lys.

Iaften holder vi jul med vores venner....vi skal have hjemmelavede forårsruller og chow mein nudler og så har vi den store pakkeleg. Imorgen skal gåsen i steges, der skal laves rødkål, waldorfsalat og sukkerbrunede kartofler.....desserten står selvfølgelig på ris alamande med dertilhørende mandelgave.


Glædelig Jul til alle i det store blogland.

2 kommentarer:

Linda sagde ...

jeg synes det er en gevaldig fin nisse Anders har lavet i sin pure ungdom! Den der brune stjerne er til gengæld uhyyyyggelig...
God jul eller hvad I nu siger over there..
kh Linda

Fríða sagde ...

ja, jeg kan næsten ikke forestille mig hvordan julen kan holdes i sol og varme! men dejligt ser det ud på dine billeder. en fortsat glædelig jul til jer alle tre.
kh.fra Island
Frida