søndag, december 23, 2007

Kjolen......

....altså Mini kjolen er færdig......monteret, knapper isat og lige et lille pres med strygejernet.


Den er strikket i det lækreste uld/ silke DUO garn på addi lace pinde nr. 3mm.Knapperne er igen "retro"-knapper fra knappekassen; intet mindre end ægte tin knapper fra min kære tid på Skals Håndarbejdsseminarium.
Et hurtigt projekt...sådan da...det eneste, der tog lang tid var det glatte stykke efter bærestykket......det var lidt svært at tælle pindene med udtagningerne om aftenen....men det gik.
Den lille hvide nist på kjolen, som ses på fotoene var bare lige et lille bitte stykke "noget", der kunne fjernes.

Kjolen er til vores MeiMei og det sidste jeg foreløbig vil strikke til hende, da hun for tiden lader vente på sig. Jeg lover dog, at jeg straks vil genoptage strikkeprojekter til MeiMei og lignende såsnart tiden er inde, hvor vi ved, at vi skal til Kina.


Vi har holdt fødselsdag........endelig blev Emma 4år. En alder hun har ventet på lige siden i sommer, hvor vi besøgte Legoland. Man skulle nemlig være fire år for at prøve de kørerne jern heste i ridderborgen. Nu kan Emma "ride" på disse jernheste....for endelig er hun gammel nok.
Emma er så stolt af at være fire og ingen er tvivl for alle steder skriver pigebarnet på tegninger, julekort o.lign....Emma4 eller Emma fireår.Emma er fejret flere steder....preschool (børnehave), sammen med vennerne, hvor hun går til musik og endelig hjemme på selve dagen, hvor vi var så heldige at få besøg fra Danmark i øsende regnvejr.Her sidder hun sammen med vores kommende svigersøn Jake 5år. Emma er fuldstændig optaget af sin musiklærer....hvad skal de mon synge, danse eller spille på nu!

5 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

God Jul og et stort tillykke med fødselsdagen til Emma

Fríða sagde ...

wow, hvor er hun bare blevet en stor og fin ung dame, til lykke med hende. og kjolen er bare bedårende, MeiMei vil se ud som en rigtig prinsesse i den.
önsker jer en glædelig jul og et lykkeligt nyt år.
kh.fra Island
Frida

grendesign sagde ...

Stort tillykke med Emma og rigtigt glædeligt jul til jer!Skøn Mini!KH Britt

Angelika sagde ...

Stort tillykke med Emma :-) Jeg er sikker paa at Jake vil faa en masse konkurrenter om nogle aar ;-)
Strikkehilsner
Angelika

Mette sagde ...

Er det garnet, jeg købte for den? Skøn kjole som nok skal klæde en lille prinsesse.