torsdag, marts 27, 2008

Stars and stripes.........

....ja, mindre kan vel ikke gøre det, når man bor i landet , hvor flaget er striber og stjerner. Sokkerne er nu meget sjove at strikke og den kommende ejermand bor i Danmark...nemlig min far!Det er faktisk helt fantastisk hvad man kan lave med det der selvstribende garn. Jeg forundres satdig over stribe og farveudgaverne ...... og (for)-køber stadig ind af det selvom mit strømpegarnslager er mere godt fyldt op!


Selv med den norske trøje på pindene kan man jo også sideløbende have en trøje til sig selv igang. Jeg strikker somend en Liselotte.....i to tråde koksgrå NZ lammeuld og en tråd Spinni i farven antrasitgrå. Det giver et rigtig flotfarvespil med disse to grå sammen......så jeg strikker videre. Det går jo let som ingenting med alt det retstrik. Den er hyggelig at strikke og man kan ovenikøbet sagtens have film eller samtale kørende samtidig med at pindene bliver strikket. Jeg glæder mig til at få den færdig.Den brune norske trøje vokser og Emma kan bedre og bedre lide hendes egen valgte brune nuancer.....snakker ikke så meget om den røde udgave længere....måske fordi jeg har lagt opskriftshæftet på hylden!

3 kommentarer:

Lene Sophie sagde ...

Sikke nogle seje sokker, dem bliver din far da glad for.
Jeg har også givet dig en award...
KH Lene Sophie

Stine sagde ...

Det er utroligt hvad de finder på af sjove ting. Jeg elsker også at købe mønstergarn og der er jo så meget man næsten ikke kan beslutte sig.
God weekend
Stine

Johanne sagde ...

Fabelagtigt strømpegarn. Kan du hjælpe mig med, hvor jeg kan få fat i det? Min "amerikanofile" veninde skal vist begaves lidt :-)