torsdag, september 04, 2008

"Blondekant".........

....er det for meget med sådan een kant på min hæklede trøje?Jeg synes egentlig det giver en fin afslutning på ærmet og kunne tænke mig at den vil gøre det samme på for og bagstykket!
Trøjen ser sådan ud lige nu og jeg tror jeg vil se om jeg kan ved hjælp af for kanterne lave lidt mere sving i den.....sådan lidt a-form. Host host siger jeg som er meget lidt hækle ekspert, men i mit hovede kan det godt lade sig gøre, så med lidt god karma, kaffe og lidt held sådan kan det vel også lade sig gøre "in real life"!

10 kommentarer:

Charlotte Illum Larsen sagde ...

du er da bare så hurtig... og hvor bliver den flot.. hilsner fra Ærø

Tineke sagde ...

Jeg tror nu det kunne være hammerflot med den hæklede kant, og jeg synes nu den er meget diskret, for en blondekant at være :)

Meget glad trøje, den der

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

tak charlotte og tineke.......jeg er selv ret tilfreds med trøjen og kan næsten ikke vente med at få den færdig....måske her i weekenden.

Dorte sagde ...

Det er da nydeligt med buer - har endda selv tænkt på at lave en takket kant på min.
Det lykkedes mig, at lave "sving" på min trøje med nogle ind- og udtagninger - man kan jo altid pille lídt op og prøve igen, hvis det ikke arter sig. Synes egentlig det er nemmere at forme et hækletøj end et strikketøj - måske fordi man bedre kan prøve på kroppen undervejs - det er så besværligt med strikkepinde i !

kh Dorte

Karen S sagde ...

Den afslutning gør da bare trøjen endnu dejligere og sødere! Den er sådan både diskret og sød og helt perfekt på samme tid!

Johanne sagde ...

Hvor er den flot!!!
Det ser supergodt ud med blondekanten. Det er så fedt at se folks personlige variationer... det er ægte kreativitet.
GODT GÅET!!!

Karina sagde ...

Den er bare lækker og farverne er da helt i top. Tror også det kunne været fint med en afsluttende kant, og den du viser er da fin og ikke for prangende.

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

tak til alle for ros og gode ideer. lige nu er trøjen færdig hæklet minus forkant.....jeg sidder lige og grubler over hvordan jeg kan lave en aflang "trekant" som forkant, der vil give trøje lidt mere sving vidde forneden.

Pernille sagde ...

Hvor er det nogle lækre farver.
Jo jeg tror det vil blive rigtig flot med en kant på.

Gitte sagde ...

Trøjen er meget smuk - skønne farver, flot hæklet. Synes ikke det er for meget med den hæklede kant ;-)
Føler mig helt inspireret......