onsdag, juli 28, 2004

Mit første foto!
Med lidt hjælp fra husbonden, der er fiks på fingrene, når det drejer sig om computer...............så lykkedes det mig at vise jer min gave fra min hemmelige nordiske ven, som er Marianne fra Markno Design. Materialerne skal selvfølgelig bruges til en filtet taske! Og bemærk venligst de små detaljer i det grønne græs..........nemlig mine store tå'er. Så ved i hvordan de ser ud!

Ellers så arbejder jeg på mine små strikkeprojekter til efterårskonkurrencen hos Markno Design. Sidste deadline for indlevering er den 15. sept., men man skal tilmelde sig først..........så skynd jer med tilmeldingen.

Jeg vil her i de nærmeste dage tage fotos af mine projekter, så i kan se hvad Strikke-Tanten har gang i.

Vejret er dejligt.............solskinsvarme med en lille brise fra havet! Gid jeg kunne sende jer lidt sommer varme og sol stråler, det har vi jo så rigeligt af her i California.

Jeg har lige haft svigerfamilie på besøg i tre uger og jeg kan fortælle jer, at de nød deres ferie og varmen meget! Nå, nu skal jeg vist heller ikke træde mere i det danske sommervejr og dets charmer.

4 kommentarer:

Bettina sagde ...

Hej Karin,

Velkommen på blogvognen. :o) Jeg er selv fra Haderslev, så det var jo lidt pudsigt...skal vist holde lidt øje med dig fremover. ;o)

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

Hej Bettina!
Jamen tak for din hilsen Bettina!
Så du er også fra Haderselv,.......jamen jeg holder allerede øje med dig ;-).

Fru Schwartz sagde ...

En ny blog...og så endda en strikke-tante..Glæder mig meget til at følge med:-)
Kh Helle