lørdag, maj 28, 2005

FLOWER BASKET SHAWL!

Så er mit første Flower Basket sjal færdigt strikket og klar til brug!......Jeg tror det bliver gaven til min hemmelige ven:-)
Det er strikket i noget uld jeg købte under min juleferie i DK og det hedder Vital fra Hjertegarn. Dejlig blød kvalitet! Og det betyder jo, at der røg yderligere fem nøgler garn fra min garn bunke!
Jeg har strikket sjalet tre mønster rapporter størrere end opskriften foreslog og synes selv, at det blev pænt stort!


Jeg lagde ud med et sjal af samme mønster i brun farve og to tråde spinni, men det er pt henlagt i skammekrogen.......det blå her derimod gik bare derudaf!

Jeg har købt original garnet til Clapotis, men bestemt, at det skal bruges til endnu et FB sjal og her kan i se opstarten.......kvaliteten er 50% uld og 50% silke og det er bare ubeskriveligt lækkert at strikke med.....selv en vrang pind med over 200 masker bliver tåleligt....tror jeg!
Se selv, farven jeg har valgt hedder Watercolor...flot, ik?


Og så skal i jo heller ikke snydes for et foto af Emma, der har opdaget, at vi lever i mobil-telefonens tid..........hun er dog så opfindsom, at lommeregneren kan bruges til hendes forbrug af mobil telefon!

1 kommentar:

Bettina sagde ...

Sjaler, sjaler, everywhere! :o) Men så længe de er smukke, som dine, er det jo bare dejligt - den lyseblå er bedårende, er nok nærmest det første ord, der falder mig ind! :o)
Jeg opdagede lige, at en af mine tidligere stamblogs (Emil kom til, og så havde jeg ikke mere tid) også har adopteret en pige fra Kina, faktisk omkring jul: http://curlsandpurls.prettyposies.com/ - lidt spændende at følge med i, når man samtidigt kender dig og Emma.