onsdag, juni 15, 2005

Så kom postbudet med pakker.........til mig!

Der er simpelthen ikke noget så lækkert som at få pakker med posten......og hvis det så er garnpakker, så er der ekstra jubel her i huset!
Jeg har jo været så klog at tilmelde mig Creme de la Creme hos Markno Design......og min første bestilling af en af disse kvartals pakker ser sådan ud......


Jeg siger bare ÅÅÅÅÅHHHHHH så lækkert er det alt sammen; der er uld- silke blandinger og uld/ hør blandinger.......jamen jeg er bare så glad for mit nyerhvervede garn og kan kun tænke i flere sjaler i disse lækre garner.....der er jo også lige chokoladen ej at forglemme, den er der ikke taget hul på endnu.....men det sker meget snart!

Og når jeg bestiller hos Markno Design så ryger, der altid lige lidt mere i indkøbskurven, denne gang var det bl.a Petticoat fra OPAL....og det er absolut ikke fordi jeg mangler hverkan strømpegarn eller sokker, men jeg syntes bare at den farveblanding var et "must have" til mit garnudvalg!


Igår var der somend pakke igen......denne gang fra min hemmelige ven; Susanna i Finland! Og se lige hvad jeg blev den heldige ejer af:
Det røde garn er 150 gram's nøgler (75% uld/ 25% acryl) og det lyserøde er 50gram bomuldsblanding.....Susanna foreslår at jeg strikker en sommerhue til Emma.......men jeg tror det bliver et lille tørklæde til hende istedet, da hatte absolut ikke er noget hun bryder sig om at have på!...Måske et lille sommersjal....nu hvor jeg er igang med at strikke sjaler :-).


Mit flower basket sjal i LL Lions & Lamb er nu færdigstrikket og poserer på mit maler trappestige i baghaven.....et meget yndigt syn,....men når man nu ikke kan få nogen til at tage et foto af sjalets ejermand og man ikke er den heldige ejer af en gine.....så må det være trappestigen, der får æren af af fremvise sit seneste strikke værk!


Her er en detalje.....farven hedder "watercolor".


Emma, der idag gerne ville morgen hygge i sin seng......en rigtig hygge-tante.

3 kommentarer:

AnneV sagde ...

Hi! It's been an excellent week post-wise here as well... Just today I went to the post office to fetch a parcel, and it was a scarf from you! Thank you so much, I'll add photos to my blog in a minute.

Karine sagde ...

Så mange deilige saker du har bilder av! Men aller deiligst; Lille Emma :-))

Vivian sagde ...

Jeg er enig med Karine, hvor seeeeer hun dejlig ud, og trivslen i sin hyggeseng kan der vist ikke herske nogen tvivl om ! :-))

KH Vivian