torsdag, juli 28, 2005

Sommer bomulds kjole!

Ja, det er jo helt utroligt hva' ens datter ubevidst kan få een til....jeg strikker normalt ALDRIG i bomuld.......det bliver ikke jævnt og det er totalt uelastisk! Men et godt tilbud hos Markno Design og en god opskrift til et kjolebærestykke til en Emma kjole tiltrak mig alligevel så meget, at jeg gik til handling!
Opskriften har været i et Hendes Verden en gang i foråret....nem og meget overkommeligt....jeg har faktisk fået så meget blod på tanden, at jeg vil strikke den tilhørende trøje, der bliver i en blå meleret farve.
Se her, hvor langt jeg er nået.


Og her er så de stoffer jeg har tænkt mig at bruge til skørtet....altså bare een af dem....jeg er dog i tvivl...for de er alle farvoritter :-)....hva' synes du?!

Et foto af Emma, der nu er 19,5mdr. gammel.....med hår nok til små rottehaler....dybt knocentreret med sit tegning!!

5 kommentarer:

Bettina sagde ...

HOLD da k***, hun bliver mere og mere lækker!!! I skal vist aldrig møde Emil, så kommer vi i familie! *fnis*
Hvilket stof til kjolen er meget en smagssag, men jeg har slev oplevet, at jeg faktisk i sidste ende er glad for, at farverne ikke spiller for meget op til hinanden, for så er det lettere fx at give dem en trøje på, der matcher nooooogenlunde. Så derfor synes jeg egentlig (ud fra fotoet at sømme) at det lilla stof (næstnederst) passer bedst - selvom det lige nedenunder med de pink roser også vil være hammerflot til!
Hvilket hummer var opskriften i? Er den også til størrelse 4 år? Jeg har altid syntes, ideen med strikket bærestykke var lækker (eventuelt med knapper, så man kan skifte dem ud)...men Anna er jo nået de 3 år efterhånden...

Mette sagde ...

Ja, jeg synes, at det nederste stof passer bedst. En fræk kontrast som alligevel er "rolig" i det. Den meget lilla bliver en lidt "kedeligere" model... Et ærligt skud fra hoften, da jo spurgte!!! k.h. Mette P.S. Hvilket nr. af HV er det fra?

strikkeforsker sagde ...

Nr 2 fra toppen er det "rolige" valg og vinteragtigt, mens naest nederste er rigtig sommerlig og frisk. Maaske Bettinas ide med knapper, saa der er to nederdele :-)

Ulla

Birthe sagde ...

Hej Malle.
Jeg synes da du skal bruge ALLE stofferne! Lav kjolen som et patchwork-skørt, det vil blive hammer-flot :-)
Hvor ser din datter bare sød ud..
Hej fra Birthe P

Fru Schwartz sagde ...

Emma er simpelthen så smuk!! - lækkerbisken er hun:-)

Du er nødt til at strikke et bærestykke til hvert at de stykker stof - så nemt er det?!

Jeg har lige strikket trøjen til Laura-pigen, og hopper også på bærestykket inden længe - det er jo en perfekt lille fra-lageret-ting (både stof- og garnmæssigt:-) )

Kh Helle