tirsdag, august 02, 2005

Kjolen!

Først vil jeg gerne sige tak for de mange kommentarer og dermed forslag....og selvfølgelig også ros af min svedske;Emma. Det er nu i 4,5 mdr siden vi fik Emma i vores arme.....men det føles somom hun altid har været her! Hun er altid meget glad og har let til smil.....lige bortset fra de dage, hvor hun får flere tænder.
Igår kunne hun styre sin egen lille kop og var så begejstret, at hun drak og drak......se selv, hvor glad hun ser ud efter at have opnået endnu et "selvstændigheds-trin"....eller kan selv og vil selv!

Kjolebærestykket....SUK, jeg er ikke altid så god til det der med størrelser, når det kommer til børn.....det første bærestykke blev alt for stort og så har jeg strikket endnu et.....lavet mindre end den mindste str. i opskriften.....og jeg tror stadig den er rigelig til Emma....Anyhow, det ser ud til at pigebarnet får hele tre kjoler med bærestykke i samme farve (det har jeg garn til,) men med foreskelligt stof som skørt......så jeg tror, at jeg får brugt de fleste foreslag! Patchwork ideen synes jeg særdeles godt om...:-)
Noget andet er, at der skal hækles en muslingekant rundt i ærmegabet og se selv på foto'et, hvor voldsomt det ser ud, så jeg skal hæklet den om og lavet muslingekanten mindre.
Ellers så glæder jeg mig til at få den færdig og se Emma danse rundt i den. Vi skal til hele tre fester i den kommende weekend.....og så kunne hun jo passende have den på ihvertilfælde til en af dem.


Opskriften er fra Hendes Verden Nr. 17 25. April 2005. Opskriften er til en str. 2,4 og 6 år.
Trøjen har Fru Schwartz strikket...hun kalder den for den tuttenuttede!

2 kommentarer:

Dorte sagde ...

Det er da rigtig sødt at kombinere strik med sommersøde stoffer ! Meget piget og romantisk.
Kærlig hilsen Dorte

kqso53pgeg sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.