fredag, november 04, 2005

Det bliver ikke til så meget....

....og så alligevel strikker jeg på livet løs på alle de mange projekter jeg efterhånden har fået gang i. Der er bare ikke sådan rigtig noget at tage billede af.

Der strikkes nisser, der skal valkes....har pt. ingen helt færdige, så det må i have til gode. Jeg strikker sjaler til årets julebutik, der er åben 17., 18., og 19. Nov. Hvor meget skal et sjal (flower basket sjal) koste...er der nogen, der vil give et bud?
Og så må jeg også lige have dekoreret nogle flere viskestykker med julemotiver på, det er som regel altid et HIT. Jeg har faktisk ret travlt.

I sidste weekend var hele familien Petersen på lyn visit i Dallas, hvor min bror Søren for tiden bor. Jeg havde et lille håb om, at jeg skulle aflægge en garnbutik et besøg....og sørme om det ikke gik i opfyldelse. Det tog mig knap 15 min. og $93 og så var jeg blevet den heldige ejer af sokke- og sjalsgarn fra Lorna's Laces.Her er jeg igang med en sok med snoninger strikket i Lorna's Laces sokke garn. De bliver ret flotte.
I Dallas så vi stedet, hvor præsident Kennedy i sin tid blev skudt.....jeg suste hurtigt igennem museet, da frøken Emma simpelthen synes det var bare for kedeligt. Det blev også til en tur i Dallas ZOO, hvor der bugnede med græskar og lidt julepynt i kæmpestørrelse. Hvordan forklarer man hvad sne er, når vi aldrig ser det i vores område.....ihvertilfælde var Emma ret imponeret af de snemænd lavet af plastik og luft.

1 kommentar:

strikkeforsker sagde ...

Er det Helen's lace du har scoret dig?
Et FBS, tjaaaaaa garnets pris plus 30-50 $ mere?????
Mht til sne:
Tahoe om vinteren kan stærkt anbefales og så er Jimmy Beans i Reno og Truckee, de har alle! farverne i LLSS ;-)
Ulla