søndag, april 30, 2006

Det skal være......

....blødt eller rødt før det er rigtig godt....;-)!Der er simpelthen ikke noget så inspirerende som at finde en gratis opskrift tilgængelig på nettet, opdage at man lige har en kvalitet af garn, der kan bruges og så sætte sig ned og starte på et nyt strikke projekt!....Så det gjorde jeg altså igår!Det bliver til et dejligt tørklæde i kvaliteten 100% rød alpaka og til er til mig.....og hvornår skal jeg så bruge det spørger mange læsere sig sikkert og klør sig i nakke hårene....jo, jeg skal nemlig hjem til Danmark for at fejre jul iår.....og så er det jo ret hensigtsmæssigt at have et rødt alpaka tørklæde. Og jeg glæder mig rigtig meget til at skulle fejre jul hos mine forældre og alle mine fire søskende og deres familier.


Molly trøjen, der blev designet til Markno i sin tid.....den passer nu fint på Miss Emma. Der skal dog lige rekonstrueres lidt ved hals åbningen.....den er blevet for voldsom! Det giver mig jo muligheden for at strikke endnu en Molly.....den var ret hyggelig at strikke med stribet strømpegarn.Helle.....jeg tror vi har samme smag med nogle af de der strikkeprojekter....først babytæppe og nu Eyelet Vest! Hvilken farve bliver din vest?

Lise spørger, hvor store mine hæklede firkanter er....de er ca. 29x29 cm og jeg planlægger at hækle en række mørkeblå rundt om hver eneste firkant inden sammensyningen. Måske jeg konsulterer dig, når der skal syes sammen...!

Britta.....angående adoptionsproces.....indtil videre samler vi stadig papirer til vores adoptionsbureau og til US Asian Affair (det er et bureau, der oversætter vores papirer og sørger for resten af adoptionsforløbet). Vi håber på at allle papirer til voers adoptionsbureau er færdige i slutningen af maj. Vi mangler stadig at færdiggøre et online kursus, lægebesøg og tage nogle fotos......pieces of cakes!

1 kommentar:

Marianne sagde ...

Halløj - vil bare lige sige, at der er en post på vej over Atlanten med din abonnementspakke!:-)
De dersens restegarnsfirkanter er da bare superskønne!!!
God idé!:-)
Giv Emma et knus fra mig.
KH-Marianne
PS: Og nu til spiritusprøven med din word virification!:-))