søndag, april 16, 2006

God Påske til alle....

.....herefter efterhånden flere ugers stilhed på bloggen!
De sidste uger er gået med besøg fra DK, så computeren har næsten ikke været rørt fra min side......det skal dog lige siges, at jeg har læst lidt webblog her og der .....og mit Onsdags højdepunkt.....læse Billedbladets hjemmeside! Lidt kongelig har man vel lov til at være.

Der er blevet strikket, snakket og drukket alt for meget kaffe...og det har bare været så hyggeligt med besøg hjemmefra!

Her er lidt fra mit seneste strikkeri.....

Babytæppet fra bogen "Sødt og Blødt"....er her ved at få et bort...og ihhh du milde, hvor var der mange masker på den alt for korte rundpind, men det gik egentlig ganske hurtigt med at få strikket borten.

Tæppet har nu fået bort og nu mangler jeg så bare lige at få hæftet de hundredvis af ender......SUK, jeg valgte at strikke tæppet sammen ....firkant for firkant og det giver mange løse ender. Men skidt pyt, jeg har jo god tid til at hæfte ender i!
I et af mine Amerikanske blade fandt jeg opskriften på blomster vaskekluden...som så mange har stikket. Jeg prøve-strikkede den i lidt bomuldsgarn. Det gik meget let og hurtigt ....og nu er det så meningen, at jeg vil strikke nogle i bomuldschenille-garn som opskriften foreslår...hmmmmmm siger jeg bare...det bliver aldrig mit farvorit garn og jeg har besluttet mig for at få mit lager af denne type garn udryddet hurtigst muligt...heldigvis er der ikke så meget! Men søde bliver blomsterne.Raglan fra top til tå er nu nået så langt.....og jeg er løbet tør for garn...og hvad gør jeg så? ....jo, jeg tager somend noget Opal garn fra lageret og strikker ærmer i en lys turkis farve.....det tror jeg faktisk bliver ret sejt.Min veninde Karen......også kaldt Mor Karen er udover at være en strikker også en meget ihærdig "hækler".....og inden jeg fik set mig om fik hun lige i løbet af "no time" hæklet denne enormt søde ABBA hat til Emma....Emma, der elsker at gå med hat.

4 kommentarer:

Bubbi Doo sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Bubbi Doo sagde ...

Ih nogle sjove vaskeklude. Sådan nogle har jeg godt nok aldrig set før. Det må jeg da prøve at lave til mine niecer. Så kan det være at det bliver lidt lettere at få dem til at vaske sig ;-)

Jeg har siddet og læst din blog igennem de sidste par dage. Hvor er Emma dog skøn! Jeg glæder mig til at se flere billeder af jeres smukke lille pige

Britta sagde ...

Hej Malle - godt at have dig tilbage :-)

Var lige ved at blive bekymret!

Knus Britta

Monika sagde ...

Hi Karin, I wish I could read your blog; you make such beautiful things. What's that blueish thing on the floor with the flowers on top?