tirsdag, marts 28, 2006

Velgørenhedssokker....

....yep, jeg har en meget svag sjæl, når det gælder børn, der har små kolde fødder. Så jeg strikker små sokker til forhåbenlig "Verdens længste tørresnor" med hjemmestrikkede sokker. Her er et link, hvis du har lyst til at strikke med.

Mit første par.....der er allerede flere i samlingen. Et projekt til små rester af strømpegarn!


Endnu et par sokker til min far......i brune farver....nu må vi se om det er noget for ham, for han har fortalt mig, at "Gentlemen do not wear brown"!Og kan i forestille jer, at min far engang har brugt denne størrelse i sokker for ret mange år siden?
Endnu en raglan trøje til Emma....fordi jeg synes at raglan er rigtig godt til hendes små skuldre. Strikker trøjen efter Vivian's opskrift og garnet er Regia i en uld/bomulds blanding. Jeg strikker denne gang i de skønneste grønne og blå farver.....garnet fåes her!Ellers så har vi alle tre været plaget af forkølelse og ondt i halsen.....og der er stadig en del snot tilbage i næserne!
At strikke kan jeg næsten altid klare, så jeg har fået lavet en del på strikke fronten....mere om det i de kommende dage.
Jeg er blevet "tagged" af Fru Schwartz og jeg arbejder på sagen!

ADOPTION PROCES:
V har nu været igennem vores interview til godkendelses delen og vi er nu ved at samle dokumenter fra diverse instanser. Derudover skal vi også tage et 10 timers online kursus....noget nyt og meget overkommeligt!
Den forgangne uge har været meget special...idet vi har fejret vores første Gotcha Day.....det var den 21. Marts sidste år vi fik Emma i vores arme.

Her kan i se Emma!

3 kommentarer:

Marianne sagde ...

Kære Malle.
Tænk - at det allerede er over et år siden, at I hentede Emma hjem til Californiens sol og varme!!!
Hvor har det været spændende at følge Jer i det forgangne år - og jeg glæder mig rigtigt meget til at følge med i næste "etape" også.
Giv Emma-pigen et knus fra mig og Danmark!:-)
KH-Marianne

Fríða sagde ...

hej Malle,
hjertelig til lykke med anniversariet (siger mand det?) og held og lykke til jer fremover. hun er simpelthen så smadder dejlig jeres pige. jeg fölger spændt med hvad sker med den nye proces. vi venter også her, skal være bedsteforældre til sommer.
hilsen fra Island
Frida

MetteH sagde ...

Hvor er hun bare dejlig hende Emma! Hun må glæde sig til hun skal være storesøster (eller måske er det lidt hemmeligt endnu?)
For 11 uger siden kom vi hjem fra Kina med vores lille Johanna Rui født i Xiushan, Chongqing, på nu snart 1 år! Vi glædes hver dag mange gange over hende og storesøster Amalie ("biobarn")