fredag, marts 17, 2006

En grøn undertrøje........

....måske i anledningen af St. Patricks day.....Irernes store grønne dag eller også bare fordi den er blevet færdig og pigebarnet med stolthed og længsel ville have den på.
Dette foto viser Emma's nye måde at smile på...altså sådan, hvor hele ansigten er helt sammenkrøbet af et enormt smil.





Her ser i, hvordan er lidt mere normalt smil ser ud. Emma er vild med sin nye undertrøje.....synes den er dejlig blød......men jeg kan desværre også meddele, at Emma vist skal have en bluse indenunder....for ca. 5 min. efter sidste foto blev taget, begyndte pigebarnet at klø sig ved sine skuldre og så meget rød ud...SUK SUK.


Bomuldsfirkanterne til et babytæppe skrider lystigt fremad...det er som Helle siger; "smadder hyggeligt" at strikke disse små firkanter. Jeg er nu oppe på 21 stk. og mangler bare 9 stk....og så skal banerne strikkes sammen. Jeg har aflukket alle fire sider på hver eneste firkant...jeg kan simpelthen ikke det der med at sætte masker på en snor for så senere at skulle fedte og fiske maskerne op på en pind til brug igen. Så jeg bruger alle mine bitte små strømpegarns rester til aflukning.



PS: Jeg er fuldstændig opslugt af at strikke firkanter....havde aldrig troet, at jeg ville få strikket så mange firkanter på så kort tid.....og så endda i bomuldsgarn som jo absolut ikke høre til farvoritterne! Kan næsten ikke vente med at få det samlet.

3 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Happy Sct Paddy's day :-)

Uuuuh, man kan blive helt besat af at strikke firkanter.... Det er ser flot ud, hvor har du mønstret fra?
Jeg har planer om noget lignende i KnitPicks shine engang i fremtiden.

Ulla

Julie sagde ...

Jamen altså, hun er bare SÅ bedårende :-)
KH Julie

Fru Schwartz sagde ...

Vest og pige er dårende dejlige...I fik altså den smukkeste og mest kære pige:-))

Jeg strikker mine firkanter sammen efterhånden som jeg får dem færdige...velvidende at ellers bliver det sikkert aldrigt samlet!!

Kh Helle