fredag, september 28, 2007

En kort hilsen..........

.....jamen det er sgi da uhyggeligt. En måned er lige gået min næse forbi har på min egen side.......og jeg har slet ikke savnet at blogge......men bare nydt at læse alle andres.

Der bliver strikket og startet igen og igen på mange nye strikkeprojekter.....det er det "farlige" ved at blive så inspireret af andre strikkere i den store verden. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange projekter, der efterhånden er slået op til...nå, men de bliver vel også færdige på et tidspunkt.

Mest bliver det til færdige resultater i strømpegarns rester...altså sådan små hurtige projekter.....se selv to par sokker i str. Emma.....og jeg kan så lige ved samme lejlighed fortælle, at de lyserøde af slagsen er sendt videre.....for dem kunne jeg ifølge Emma godt bare gi' til en anden....de havde ingen interesse. Derimod de grønne- grå gav stor jubel hos pigebarnet....."Mor du ved I love grøn.....". Hun har lige bestilt sokker i neonfarver.....de kan da holde en vågen under strikningen.





....og en hue til MeiMei i str. 2 år....opskrift fundet her. Foreløbig har huen snore i, men jeg skal være ærlig....jeg er slet ikke til snore og små børn. Snorene kan let klippes af, hvis jeg synes livet bliver for farligt med dem isat.



Og nu vil jeg så snart igang med noget til mig selv....måske et tørklæde som så mange andre i cyberspace.....det er nemlig blevet lidt halv køligt her, hvor jeg bor....!

2 kommentarer:

Rimkogeren sagde ...

Da jeg lagde en "strikkehilsen" på Anette's Strik, så jeg din blok. Kig ind på min, der er i øjeblikket beretning to steder om strikkedamer!

Beate sagde ...

Søde projecter og ja man bliver meget inspireret af andre bloggere.
Den hue er bare go´og jeg har lavet mange af slagsen til at give væk.. god tv/aften strik.