mandag, oktober 22, 2007

Der var een..........og der var to.
To trøjer strikket udfra selvsamme opskrift nemlig den berømte og meget populære ugleopskrift her i en udgave uden ugler og som en "over-hovedet" trøje.....sådan nok en str. 1 år.

Der er her brugt 6-trådet Regia strømpegarn i to forskellige Marokko farver.....et nøgle af 150 gram til en trøje på pind nr. 3,5mm.

Hvem ejermanden bliver til disse to vides endnu ikke, men udover min egen MeiMei, der stadig er i vente er der flere babyer på vej hos to brødre i DK.....vi får se.
Trøjerne var rigtig dejlige at strikke og er hurtige projekter, hvis man lige skal nørkle noget sammen til en baby. Garnet er superb og passede perfekt til anledningen..... livet er jo andet end at strikke strømper af strømpegarn.....eller er det!

4 kommentarer:

Fríða sagde ...

dejlige små tröjer, jeg bruger også strömpegarn rigtig meget til börnetöj, synes det passer så perfekt sammen. og sikke et billede af Emma i forrige indlæg, hvor er hun smuk!
kh.fra Island
Frida

grendesign sagde ...

De er fine - sådan nogen hurtige projekter kan vi li'
KH Britt
PS - skønt billede af datter og græskar.

anne sagde ...

De er da skønne de to. Hvem siger at du ikke kan få brug for dem begge - tvillinger det er hørt før, også som overraskelse, selv fra Kina.....

Charlotte illum Larsen sagde ...

De er bare så smukke de trøjer - og anvendelige - nemme at putte i vaskemaskinen - og de kradser ikke... jeg skal da lige finde ugleopskriften frem igen tror jeg