søndag, oktober 28, 2007

Et stykke færdig trøje.............


...og dermed et stykke glad i låget datter.

Trøjen er en anelse stor, men pigebarnet vokser jo for tiden med kanon fart, så det er nok bare et spørgsmål om kort tid før den sidder som den skal.Emma er bare så glad for sin nye trøje i de farver hun selv har valgt. Den blev taget i brug med det samme og vi måtte straks ud på cykeltur, så den kunne blive luftet og vist frem..........og det luner jo enhver mor's hjerte.


Trøjen er egen raglan model med flæser strikket i en sådan ca. 3-4 år. Der er brugt lige knap 200 gram OPAL strømpegarn...4 trådet og strikket på pind nr. 3mm. En superkvalitet både fordi den let lige kan smides i vaskemaskinen og dermed tørre over natten, men sørme også fordi tykkelsen er perfekt til vejret i Californien........den kan lige passe under anorakken, når det bliver køligt.


Tusinde tak for de søde ord om Emma og græskarerne..... !

6 kommentarer:

Tris sagde ...

Hvor er den blevet fin.... og jeg har altså en svaghed for det der Hundertwasser-garn.... godt at jeg stadig har 200 g liggende i gemmerne :o)
/tris

nurhanne sagde ...

Hvor er de søde begge to :-)

Marianne sagde ...

Skøn trøje - igen!:-)
Og en helt vidunderlig glad-i-låget Emma!!!
Knus fra Marianne

Karen S sagde ...

Endnu et skønt billede af din storsmilende datter. Hun er en charmetrold!!!
Kan godt forstå, at hun er lykkelig for trøjen. Den er da også ret lækker, og når hun så endda selv havde bestemt farverne!

anne sagde ...

Den er vildt sød og sammen med modellen er der da ikke et øje tørt. Hun er altså en lækker sag hende Emma, men det ved du sikkert godt?

hannekludekone sagde ...

Hvor er den flot! god model, du har designet, og bedårende datter! Jeg holder også meget af både Hundertwasser og små kønne piger.