mandag, april 21, 2008

Grønt skal det være...........

....... og det er da fordi Emma går i grøn rum i sin børnehave.Ja, selv værelset og vores hus skulle helst være i farven grøn ifølge Emma. Foreløbig holder vi os bare til lidt strik i det grønne og her kan moderen heldigvis diske op med flere grønne nuancer.

Først var det hjerte vesten.......næsten slidt op.....okay overdrevet, men den bliver godt nok flittigt brugt på de her halvkølige morgenstunde og aftner. Og nu så en Clara vest, der også ser ud til at blive et hit.

Den er strikket efter str. 6-10mdr'.s størrelsen på pind 4mm. Den blev strikket med en tråd Spinni og en tråd Alpaca. Så den blev blød og lidt vamset!
(Opkriften er lavet af Karin Vestergaard Mathiesen.)

Emma i sin nye vest efter et bad.

.....Og så var det at Emma forresten sagde...."Jeg vil også gerne have en i sort!", så jeg strøg straks ned i mine garngemmer og fandt lidt sort og koksgråt garn frem til endnu en Clara vest. Den er så nem og hurtig at strikke. Opskriftens egentlige beregnede garn ligger her i den flotteste dybeste mørke lilla og venter på at blive strikket til en Clara vest i str. 12-18mdr......når der engang kommer besked fra Kina.

9 kommentarer:

grendesign sagde ...

Hvor er den (og hun) skøn! Hvor meget garn brugte du? Jeg overvejer nemlig at lave samme nummer og lave en Clara vest til Signe af resterne fra Viften. Og spekulerer på om der mon er nok...
KH Britt

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

britt, der gik ca. 60 gram Spinni og ca. 130 gram alpaca.

kom du bare igang.....den er bare så skøn at strikke!

Fríða sagde ...

ej, så skönne begge to! hun ligner jo en lille "movie-star", så passende at hun bor i California! super söd vest, hvor får man den opskrift?
kh.fra Island
Frida

grendesign sagde ...

Tak Malle! Tror sørme der er nok...
;-) Britt

Anne sagde ...

Må tilslutte mig koret;-) Vesten er skøn, men Emma er da simpelthen noget af det yndigste.

kh

Anne - fruand

Irene Aagaard sagde ...

Hvor er den bare fin! Og en rigtig sød pige... Men hvor kan man få opskriften ? Ville frygtelig gerne strikke én til mit barnebarn Nanna på 4 år.
Med venlig hilsen Irene

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

frida....opskriften er en isager opskrift og kan vel fåes alle de steder, hvor der sælges disse garner!

tak for komplimentet fru and!

irene.....opskriften er desværre kun til str. 6-10 mdr. og 12-18mdr. jeg har forstørret vesten ved hjælp af tykkere pinde og garn.

Linda sagde ...

Hvad er det hun står med? Et do-not-disturb skilt?? Hvor bliver hun stor.... det er lidt sjovt at følge med i andres børns opvækst :o) Håber I snart får besked - ønsker man på forhånd hvad man gerne "vil have"? Eller er der "kun" piger at "vælge" imellem?
spørger den utroligt priviligerede
kh Linda

hanne sagde ...

Jeg nyder at læse din blog, tænker dog sommetider om ikke der er for varmt til alt det strik du får lavet, der hvor du bor:))