torsdag, august 21, 2008

Ol update 10!

Det blev til en guldmedalje.....og glæden vil ingen ende tage. Der er stor fest i danskelejren her, hvor jeg bor.Forfra....der er virkelig kræset om dette strikdesign.


Bagfra .....selv her er den utrolig smuk....jahhh, den ligner jo forsiden!Og modtageren glæder sig specielt til meget køligere dage......den er for varm at have på idag, hvor termometeren næsten kysser 30 graders varme! Læg mærke til at Emma har taget sportstøj på i dag....bare fordi moderen er en guldvinder.Den er rigelig til min næsten 5 årige datter......men jeg valgte altså at strikke str. 6 år for barnet vokser jo med kanon fart for tiden.Selvfølgelig skulle hatten jo også strikkes, specielt fordi Emma er så afgjort en hatteperson og kan slet ikke for nok af disse. Hatten synes jeg har en helt fantastisk pasform og tykkelsee, så den vil jeg nok lave lidt flere af til andre børn i familien.

Linus er afgjort et superstrikkeprojekt. Opskriften er gennemført til mindste detalje og det står skrevet totalt og aldeles forståligt. Hanne Falkenberg har virkelig forstået at lave et strikke design, der ikke bare er enormt herligt og interessant at strikke, men som også er yderst smuk og klædeligt. Farverne er bare så flotte og spillet mellem de røde, orange og pink farver er ubeskriveligt smukt! Det har været et allertiders OL projekt.....ikke for stort og spændende nok under alle disse intense OL dage.

Tak fordi du/ i gad at følge med i mit eget personlige strikke OL...det har været en fornøjelse at læse alle de mange opmuntrende ord!

Og nu vil jeg så igang med nogle af de der andre strikkeprojekter, der ligger i kurvene rundt i huset.......nogle af dem er blevet lidt rørt under OL legene.

Kryds så lige fingre for at alting går igang igen efter OL i Kina.....for nu vil jeg gerne snart hente min yngste datter hjem!

9 kommentarer:

Fríða sagde ...

gratulerer! så fin en tröje og den hue ser også god ud. og hvor er hun bare ved at være voksen lige pludselig, din prinsesse!
pöj, pöj med lillepigen.
kh.fra Island
Frida

grendesign sagde ...

Stort tillykke!! Den er bare så smuk og slår BSJ med adskillige banelængder efter min mening. HF kan sit kram.
Hun ser fantastisk ud i sin nye, smukke trøje.
KH Britt

Lena sagde ...

SÅ fin en pige i sin nye trøje. De er begge rigtig smukke.

Lene Sophie sagde ...

Til lykke med guldet. Den er bare super flot. Den må straks på min to-do-liste.

Kate sagde ...

Tillykke med guldet og det fine resultat - selvom Linus er flot er det Emma der er guldklumpen.

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Hep Hep - jeg kipper lige med flaget en gang... tillykke tillykke.. huen har jeg aldrig strikket - den må jeg prøve... til gengæld er jeg inspireret til at begynde på voksenudgaven af Linus.. nemlig Lastrada... og jeg er ved at nå forbi de første laaaange omgange... nu begynder det at gå hurtigere... hilsner fra Ærø

Johanne sagde ...

Tillykke med guldet! Den er bare SÅ flot... og jeg er enig med Gren - den er meget bedre end BSJ.

Maria sagde ...

Hej Strikke-tanten!
Så gullig liten dam med nystickad kofta! Grattis!
Välkommen att läsa min blogg!http://bloggdax.blogg.se/

Karina sagde ...

Tillykke med den fine "medalje". Hvor er trøjen flot og farverne er bare rigtig fine.