torsdag, august 07, 2008

Slut med Time Out.........

....og lad os så få gang i det der OL. Jeg er blevet masseret, healet og igen masseret plus meget mere i de sidste par uger og nu gider jeg ikke kun at kigge på mine strikkerier og garner, nu vil jeg igang igen.

Måske lidt voveligt....men jeg har altså tilmeldt mig OLravelry.....det danske team selvfølgelig, for selvom jeg bor i USA så er jeg jo 100% fuldboldsdansker......læs Sønderjyde!I OL dagene skal jeg strikke Linus i de røde, pink farver og det bliver i str. 6 år. Tænk at jeg allerede skal strikke så stor en størrelse til Emma. Emma er en stor 4 næsten 5 årige....hun er blevet høj her i det sidste år.
Der er forberedt...garnet er lagt i poser med navn på for at holde styr på de der røde pink nuancer. De bedste pinde 3mm er blevet tømt og rent mentalt er jeg bare så klar!

Jeg drager et smut til Las Vegas i morgen...bare lige sådan over weekenden. Det er jo heldigt nok, så jeg lige kan få åbningsceremonien med på hotellets TV.....for vi har ingen TV i vors hus. I næste kan jeg smutte over til naboen, der er på ferie og som har stillet deres TV til rådighed, så der vil jeg nok befinde mig i næste uge i nogle timer.Det var denne her gule vest der var på mine pinde 3mm...... strikket i shetlandsuld og i str. 6 år. Lidt slasket kvalitet så måske man skulle give den lidt varme i tørretumbleren! Emma har valgt lidt nyt garn til endnu en vest.....KOIGU garn i sådan lidt pastel farver.....ikke moderens valg, der ikke er tilhænger af disse nuancer! Men kvaliteten er i top og barnet glæder sig til endnu en vest, der for øvrigt er fra den seneste bog af Lene Holme Samsøe. Måske jeg denne her gang kan få lov til at lave den nye udgave med små ærmer!

God weekend til alle og ikke mindst ....god start til alle OL strikkere....pøj pøj, held og lykke.

7 kommentarer:

Anne sagde ...

Herligt projekt til Olympiaden, Malle, det kommer du til at hygge dig med - ovre foran naboens tv :-)

Jeg har tilmeldt mig med noget hæklet, jeg ved ikke hva' jeg tænkte på...

Ulla sagde ...

Lækkert projekt!
Skal man se TV når man strikker?
Nå men Emma har da sans for kvalitetsgarn, hun bliver en dyr teeenager :-D

God tur til Vegas, jeg var i Reno i weekenden. Skal du spille?

grendesign sagde ...

Jeg krydser fingre for at korpus holder til strabadserne. Linus er så skøn og især i den røde.
Perfekt OL-projekt.
KH Britt

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

anne.....held og lykke til dig med dit eget lille hækle projekt....godt med store ambitioner.

ulla......nej jeg skal sørme ikke gamble...det kunne jeg aldrig finde på at bruge penge på. vi skal mødes til fødselsdagsfest der.....jeg har ikke været der siden 2001.....så du kan nok forstå jeg er slet ikke vild med byen.

og man behøver ikke at se TV, når man strikker....det gør jeg aldrig for vi har ikke noget TV i vores hus.....man man kan da godt se OL imedens man strikker.

britt...tak og jeg tror sørme også at Linus er det helt rette projekt til OL. ;-)

Kate sagde ...

Hej Malle

Jeg søgte på nettet efter Lornas Lace Lion and Lamb - og fandt en post fra dig skrevet primo 2005 - der var også det allerførste foto af Emma, siddende på en sky af grønt tyl.
Hvor er hun dog blevet stor og hvor ser hun altid glad og harmonisk ud. Det er sgi til at blive helt rørt over.
Jeg tænker altid på dig og Emma når jeg hører noget Kina. Denne blog-verden er så fantastisk og givende.

Mange tanker fra Danmark
Kate

LivM sagde ...

Nydelig pulover til ei herlig lita jente. Spennende ol-prosjekt du har på gang. Lykke til!

Mette sagde ...

Glæder mig til at se Linus!