tirsdag, oktober 07, 2008

Der er travlhed..........

....bare ikke på bloggen!

Men jeg er ved at forberede julen og dens salg. Julen er jo lige om hjørnet......jeg kan slet ikke forstå, at vi allerede er så langt henne på året!Det er dog slet ikke så ringe alligevel for jeg elsker de morgener, hvor tågen ruller ind fra Stillehavet ......det er blevet køligere i vejret selvom shortsene sagtens kan blive slidt i løbet af dagen, hvor solen stadig skinner højt fra en blå skyfri himmel og varmer så meget, at solcremen er et dagligt "must"!

Af strik er der også kommet en del af pindene.......bl.a har jeg strikket 13 Spidsnæse huer....her ses et lille udvalg.
Og to sjaler i Kauni garn.Plus min LiseLotte trøje er færdigt strikket og mangler pt kun at få knapper i og hæftet fire ender.

Så derfor har jeg forkælet migselv med dette mønster og fået garn på storlageret.....og er lige gået igang igår!

Der er forøvrigt også blevet ryddet op i garnlageret..........og jeg har rigtig meget garn. Det er blevet sorteret og det var en stor nydelse, men også WAUHHHH har jeg virkelig så meget! UPSSSS jeg behøver ikke købe garn de næste mange mange år!

3 kommentarer:

Charlotte Illum Larsen sagde ...

så dejligt det er at høre fra dig igen.. og strikkepindende har da ikke fundet hvile i mellemtiden... kan man virkelig få garn nok??? er det ikke mere plads man løber tør for

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

Charlotte du har så fuldstændig ret ......det er jo ikke for meget garn jeg har, det er alt for lidt plads i mit lille beach house! tak!

Pernille sagde ...

Hvor er det nogle SEJE huer!