tirsdag, november 11, 2008

Alle gode gange tre.........

....jamen , hvor får jeg dog noget for pengene med dette her vidunderlige garn som er en blanding af uld og mohair.

Først lagde jeg ud med at hækle en klokkeblomst og nåede halvt ned i mønster afdelingen....inden jeg måtte indrømme, at den blev for kompakt i det garn og måske var størrelsen også lige til den store side!...Hmprrrr!


Nå, pille pille op og så igang med den længe ønskede FLS i det omtalte garn......yeps...det går bare derudad på pind 4,5mm...lige indtil jeg når mønsterafdeling igen.....ejj, så syntes jeg simpelthen det blev for svævende og slet ikke lige mig. Pille lidt op og nu igang med at strikke glat istedet....og nu ser det ud til at skulle lykkeded her tredie gang.

Klokkeblomst skal hækles, når denne FLS er færdig for, hvor er den bare så flot og så nemt at hækle.

Der er strikket rigtig mange par sokker og spidsnæsehuer her i de sidste måneder og jeg orker ikke at strikke flere lige nu. Så forleden trængte jeg til et hurtigt og nemt strikketøj og valgte at strikke endnu en Clara vest til Emma.....den blev næsten færdig før jeg fik set mig om. Den er selvfølgelig i lyserøde nuancer....selvom selvsamme garn og fandtes i de lækreste brune nougat farver, men som slet ikke vakte lyst hos barnet.Enderne skal hæftes, knap skal syes i og til sidst en omgang vask før den er klar til brug.

For godt to uger siden var vi så heldige at have et kraftigt regnvejr over weekenden......og så kommer der store vandpytter ved vores indkørsel...

Emma godt udstyret hoppede på livet løs og kom ind igen fem minutter senere ...drivvåd ind til skindet og med det største smil på læberne....."det var rigtigt sjovt , Mor!"

3 kommentarer:

Elisabeth sagde ...

Hej Malle - jeg elsker dig!!! For flere måneder siden fandt jeg "Linus" i en web shop og faldt pladask for "ham", men billedet var diminutivt, så jeg var ikke sikker på at jeg kunne gennemskue hvordan jeg skulle gøre. Nu da jeg er lige ved at skulle i gang med forsøget, snubler jeg over din blog med din pragtfulde fotoserie af hele arbejdet. 1000 tak skal du ha' for at dele den med andre :0)
Mange glade hilsener fra Elisabeth, Århus

Fríða sagde ...

ååhhh, smukke Emma! og hvor er den clara altså söd. jeg har opskriften liggende, men synes at huske at den kun er i småbörnsstörrelser? hvad har du gjort for at blæse den op?
kh.fra Island
Frida

britt sagde ...

Hold da op, hvor Emma er blevet stor....en smuk stor pige!
Sjovt, for jeg er også i gang med en Clara....i str 4 år....vi har det med at blæse opskrifterne op, vi to....
Knus,
Britt