onsdag, november 12, 2008

Clara.......

....på min Emma.
Ja, nu er min personlige model blevet ret bestemmende, når der skal tages fotos. Hun vil selv bestemme sit sko valg og hører derudover kun efter sin egen indre stemme. Men Clara vesten ses jo også tydeligt selvom tilbehøret er helt ved siden af.Endnu et hit af vest som Emma elsker at klæde sig i under de Californiske vintre. Vest, langærmet t-shirt til jeans så er dagens beklædning tilpasset vejret her.Denne her Clara vest er strikket på pind 4,5mm og det er den store størrelse i opskriften, der er blæst op til en str. 5år. Der er brugt ca. 175 gram garn af den dejligste blanding af 50% uld og 50% alpaka.

Eneste ændring jeg har gjort udover at følge opskriften slavisk er, at det glatstrikkede stykke jo selvfølgelig er tilpasset Emma's størrelse.Nå og så er der lige nakkeslidsen, som jeg aldrig har fundet ud af om jeg gør korrekt....men den virker efter hensigten og det generer ikke mig, at den ikke er placeret midtbag.Frida...jeg håber du fik svar på dit spørgsmål fra kommentar boksen....og yes Britt....vi kan bare det der med at "blæse" opskrifter op til større størrelser....vi får meget for pengene i en opskrift!

8 kommentarer:

Lene Sophie sagde ...

Super flot Clara på en super skøn Emma.

britt sagde ...

Den er bare så skøn til hende! Lige i øjet....jeg har blæst op på en anden måde...får du snart at se.. og hvis man kombinerer vores metoder kan man næsten blive ved til de flytter hjemmefra...tihi..
Knus,
Britt

Anne sagde ...

Lækker vest på lækker tøs, super kombination, Malle!

Det der med den lille slids, er det ikke noget med, at man flytter sin "omgangsmarkør" et par masker til den ene side efterhånden som man arbejder sig igennem mønsteret?!

Min slids har siddet i midten de par gange, jeg har strikket, og jeg har da vist bare fulgt opskriften...

Knus og tanker Anne

Fríða sagde ...

neeeej, så fin den er til hende! og jeg må se at få hevet den opskrift frem for at pröve.
kh.fra Island
Frida

Bettina sagde ...

Hun er altså en værre lækkermås, hende Emma! Dejligt, at hun er så glad for mors hjemmestrik! :o)
(og tillykke med valget for en uges tid siden, er jeg lige nødt til at få sagt! *s*)

Anonym sagde ...

Både model og trøje er super skønne! :D

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

tak tak for alle de søde kommentarer...

britt, jeg tror nok, jeg ved hvad du mener med hensyn til din opblæsning af clara vesten....det har jeg også prøvet. og faktisk synes jeg bærestykket og i det hele taget vesten er smukkest, når den strikkes i tyndere garn.

bettina......vi er overlykkelige over valget af obama som kommende præsident.....kan slet ikke få armene ned igen. så tusinde tak for dine lykkeønskninger!

anne sagde ...

Malle hvor er Emma da smuk. Man glemmer helt at du viser strik frem, og blændes af hendes smukke smil og øjne med spil.

Clara til Emma er fin, smuk farve og efterhånden en klassiker. I like it.