lørdag, november 15, 2008

Lyserød, lyserød ......

...og endnu mere lyserød. Jamen får det da slet ingen ende for tiden.


Se nu bare her til morgen, hvor jeg fik monteret endnu en vest til Emma og hvor den straks skulle i brug. Barnet iført lyserød pyjamas, lyserødt undertøj, lyserøde hjemmesko og oven på alt det....en lyserød vest. Bare for meget!
Vesten en gammel kending her på bloggen; nemlig Feminin Rib og nok den vestemodel jeg selv sværmer mest for..... fra bogen "Kæk og Klassisk" af Lene Holme Samsøe. Modellen er strikket i intet mindre end Brugsens strømpegarn på pind 3mm, str. 6 år med lidt ekstra cm til kroppen og der er brugt sølle 130gram garn!


Og så er der brand igen....det værst tænkelig tidspunkt på året fordi vi i disse dage får de varme ørken vinde og kaldet Santa Ana Winds sådan ca. ved 19 tiden hver aften. Ilden spreder sig som en steppebrand med masser af ildkugler, der srpænger i alle retninger. Denne her gang er det gået udover rigtige mange hjem.......de der rigtige store villaer til mange millioner $$$. Jeg bor slet ikke i farezonen.....men jeg kan både se og lugten røgen....så at opholde sig udendørs er nok ikke det sundeste i dag!
Fandens til dem, der ikke kan lade være med at lege med de der tændstikker!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

nyd det lyserøde look, lige pludselig er det slut...og det inden man selv er færdig med at købe lyserødt til sin pige.. :-)

Helle Holst sagde ...

Hun er smuk i lyserødt din Emma, så den skal da ha´ alt hvad den kan trække:o)
Lækre veste!!

Kh. Helle

Merete sagde ...

Det passer da bare perfekt til Emma, med alt det lyserøde. Men den lyserøde periode går over igen, på et tidspunkt.
Merete

Fríða sagde ...

jamen, når man er 5 år SKAL det være lyserödt. du bliver nok som vi andre overrasket over hvor skuffet du selv bliver når det er forbi. söd vest og dejlige billeder.
kh.fra Island
Frida

Angelika sagde ...

det er lidt siden at jeg var fem aar gammel og lyseroed er stadigvaek min yndlingsfarve, saa det er ikke sikkert at det gaar over ;-) Hvorfor skulle det ogsaa goere det ? Farven er skoen og klaeder pigebarnet fantastisk :-)

Fru Knudsen sagde ...

Din Emma er fin i lyserød, den farve elsker de små piger. Feminin i rib er også min favorit-vest, eller rettere min datter/svigerdatters favorit til deres poder.

Dorte sagde ...

Du kan da glæde dig over, at lyserødt er yderst klædeligt til Emma !!

Bebiane sagde ...

Hvor er Emma sød, hun har et dejligt smil. Lyserødt klær hende så godt :-))
Kh. Bebiane