lørdag, november 29, 2008

Hals-fisk........

....i en voksen udgave.Ja, det startede egentlig med, at hals-fisken skulle være til Emma, men da hun ikke mente hun havde brug for sådan een....så kan man jo snildt bare lave lidt flere udtagninger og så lave een til sig selv.

Vi skal nemlig på en lille mini ferie til det kolde og forhåbentlige snefyldte California lige inden jul og så skal jeg jo også have mit "udstyr" iorden. Mangler bare lige at strikke en "skumfidus".....man kan jo godt se lidt chick ud selvom man ikke står på ski!Kanten på endespidserne fik lige en omgang med fastmasker og muslinger i noget tyndt alpaka i matchende rosa farve........resten er strikket i superwash uld fra Schachenmayr Nomotta Extra! Hals-fisken er strikket på pind 3mm for at få en lidt fast udgave, så den bidende frost ikke køler min hals for meget!

Hvis der er interessede skriver jeg gerne opskriften ned og deler ud!

6 kommentarer:

Jane sagde ...

Den er mega-flot og jeg vil da blive enormt glad for en opskrift :-)

Anonym sagde ...

Jättefin. Jag vill gärna ha opskrift då det börjar bli kallt här i Sverige och vi behöver klä oss varmt. Du stickar så fint och det är intressant att läsa och titta på fotona på din blogg. Hälsningar Lotta

pspgirl sagde ...

ser flot ud

ville meget gerne have en opskrift på den hvis du kan hjælpe mig
jeg bor I Italien og her kender de ikke den slags halstørklæder.
her er min mail
pspgirl@gmail.com
knus Lis

Anonym sagde ...

Det er jo et lidt gammelt indlæg - men ´hvis du stadig ligger inde med opskriften, så vil jeg meget gerne have den tilsendt?Min mail er: hille@dbmail.dk.

Den er flot!. Og mange tak på forhånd.

Anonym sagde ...

Ih hvor er den fin :-)
Lige sådan én jeg ønsker mig.
Vil blive meget glad hvis du vil dele mønstret med mig!?
Varme hilsner
carinabonderiis@hotmail.com

Anonym sagde ...

Jeg vil elske en opskrift. Min veninde er faldet for den og har bedt mig strikke en til hende. Det er hende der har skrevet før mig kan jeg se. Lone@hoey.dk