torsdag, januar 27, 2005

Fantasi-sokker og en lille cardigan!

Jeg har vist helt glemt at fortælle, at jeg jo deltog i Markno Designs auktion over de tilsendte fantasi-sokker......og jeg bød på tre par af dem og er nu blevet den heldige ejer af dem!
De skal egentlig være gaver til veninder, men jeg er selv ret "hooked" på at eje dem.....måske jeg vil gå af med to par af dem......men endnu har jeg ikke besluttet mig for hvilket par, der skal forblive mine!
Se selv, hvor flotte de er!


Og som lovet viser jeg hermed en færdigstrikket Harvard-cardigan....forhåbentlig til en kommende Harvard studerende.....man kan jo aldrig vide :-)
Der er brugt faktsik næsten lige nøjagtigt 150g Bebe LANG's garn måske minus 10m og trøjen er strikket på p 3,25mm. Jeg er ikke helt klar over størrelsen...det skulle være en str. 12mdr., men det kan godt være, at det alligevel er en str. 18mdr.!..... og fy for pokker, hvor var der bare mange ender at hæfte....jeg er efterhånden så forvænt med det selv stribende garn!


Og opskriften findes i denne bog.

1 kommentar:

strikkeforsker sagde ...

Ved du hvor mange sokker, der skal sælges førend en Harvard tuition er dækket? Sød cardigan, en model, jeg vil overveje at strikke.

Mange hilsener,
Ulla, der pt er i Texas