torsdag, februar 02, 2006

Det er i dag et år siden....

....hvor Anders og jeg officielt fik det vigitgste oplysinger om hvem vi skulle være forældre til.....deriblandt nogle fotos, lidt skrift om hendes personlighed, lægeundersøgelse og hendes nuværende daglige rutiner. Det var et stort øjeblik da FedEx kl. 10.54 ringede på og gav mig kurverten i hånden....ubeskriveligt. Emma kom simpelthen med storken til os.....som det står skrevet så mange steder....Der er sket utrolig meget siden sidste år. Vores liv er blevet så meget rigere på mange måder efter Emma er kommet i hus....hun er det dejligste barn og vi føler os begge så utrolig heldige.

Vores "referral picture"......Emma ca. 9mdr.Vores Emma som hun så ud, da hun kom i vores arme....15mdr.Vores Emma.....taget igår på en legeplads......25mdr.

2 kommentarer:

Bettina sagde ...

Tillykke med det - I kan jo næsten holde to fødselsdage! :o) Og det falder endda næsten sammen med det kinesiske nytår, også næsten symbolsk. Og hun er altså forrygende lækker!

Fru Schwartz sagde ...

Kære Malle,
Det er dejligt når der sker mirakler og når eventyr foregår lige for snuden af een....Tillykke med jeres overdejlige Emma-pige!!