mandag, februar 13, 2006

Ja, og så gik jeg sørme hen....

....og blev berømt....altså hvis man kan sige det ved at være interview'et til Hendes Verden....med foto!
Som Helle, har jeg også tænkt, at artiklen måske var blevet skrinlagt...det er jo trods alt en del måneder siden, men på den anden side så fik jeg jo også meddelsen, at produktionstiden hos Hendes Verden var 3-6 måneder.....Mit hår er blevet længere og Emma er blevet ældre...osv osv. Men spændende er det og jeg glæder mig rigtig meget til at få bladet i postkassen. Jeg ved fra svigermor, at jeg forefindes på side 12 ;-)....og kommer bladet ikke til min adresse af en eller anden årsag, så skal jeg nok give besked, Bebiane....tak for din omsorg!

GONG HEI FATT CHOY.....HAPPY CHINESE NEW YEAR

Det har været en spændende og oplevelsesrig weekend i San Francisco, hvor vi så den store Kinesiske Nytårs Parade...den største udenfor Kina. Den startede kl. 17.30 og var færdig ved kl. 21......der var tusindevis af mennesker med i paraden.

Emma slugte alt råt...sad på farmands skuldre og var dybt fascineret af løve dans og lange drage.Chinatown var "pakket" med mennesker...en sand fornøjelse, lækker kinesisk mad og mange indkøb....det er så dejligt billigt at handle der og de har så mange spændende ting.

Strik over weekenden blev det desværre ikke noget til.....jeg havde ellers pakket tre sokke strikke projekter i tasken....men var for træt og slappede af med lidt vinter OL på hotelværelset i stedet i liggende position.

3 kommentarer:

mrskarin913 sagde ...

Hej "Strikke-Tanten".

jeg har flere gange været inde pådin hjemmeside, som jeg finder spændende.
Da jeg så dit indlæg idag, vil jeg lige fortælle dig at i aftes, da jeg læste ugebladet Hendes Verden og så artiklen, hvor du er med i. Da tænkte jeg, det er da sjovt med denne hjemmeside, som jeg lige har været inde på. Jeg synes, det er en god artikkel, og det er spændende at følge din hjemmeside.

Jeg har altid selv lavet meget håndarbejde, men det er lige nu kun til en lille trøje i str. 2 år.
På nu værende tidspunkt er jeg ved at læse til pædagog på fjernstudie og da pædagog uddannelse idag er meget teoretisk, er der temmelig mange skriftelige opgaver, der skal løses, hvilket jeg finder meget spændende.

Mvh arin Kronborg.

Anne sagde ...

Hej Malle! Hyggeligt at "møde" dig i Hendes Verden, det er fin artikel og etsødt billede af dig og Emma!
Jeg viste artiklen til mine piger, og fortalte, at vi havde gået til spejder sammen for sådan cirka 30 år siden, og de kunne jo læse at du nu boede i USA, blæret syntes de, at jeg sådan kendte en "berømthed"...
De var nu mest optagede af Emma, hvordan hun var kommet fra Kina, hvem der havde bestemt det skulle være hende osv, osv, så dit bloggeri førte så her til en lang snak om adoption :-))
Jeg har altid haft lyst til at shoppe i Chinatown, og kigger tit på onlineshops, der forhandler kinesisk køkkengrej, legetøj og papirvarer, men jeg oser bare!
Mange hilsner Anne

Nørkleriet sagde ...

Hej!

Også bare lige en lille kommentar til jeres artikel. Jeg sad og skimmede bladet og fik øje på Emma og tænkte at jeg synes da jeg havde set det barn før..... :o)

hilsen Mie