søndag, februar 05, 2006

Hvad kan man kalde.......

......en anstændig længde af et aflangt tørklæde, der hedder COZY .....opskrfiten siger godt 170cm....men er det langt nok til, at man kan rigtig svøbe sig ind i et cozy tørklæde?

Det skrider fremad......farverne er de flotteste røde-brune nuancer....uhmmmm!Huset ligner noget jeg nærmest ikke vil kendes ved....bare der ikke kommer uventede gæster, men hva'..... det sker vel næppe lige i dag søndag, hvor næsten hele Amerika's befolkning sidder klistret til TV skærmen for at følge Superbowl (amerikansk football's finale kamp). Der er helt stille på vejen....hundene bliver luften i kampens pause!
Emma sover, Anders er taget på fødselsdags indkøb.....og jeg skal rydde op :-(....Jeg vil kigge i min garnkasser, der står i garagen...dufte lidt til garn nøglerne for så at putte dem tilbage i kasserne eller måske de kommer i poser og lagt ind under dobbeltsengen.....poser, hvor luften suges ud så det bliver flade....og dermed bliver plads til mange poser!

Tak Hanne for at overbevise mig at mine Jaywalker skal bare strikkes færdigt, jeg fortsætter med mine Jaywalker sokker og strikker den grimme amerikanske hæl! Jeg overlever det som nok at have et par sokker med den der hæl, der står beskrevet i opskriften.

2 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Laekker Cozy
Der var ingen trafik paa vej hjem fra Uni, meget underligt. Lokalbetjenten har i dagens anledning besluttet sig for at give p-boeder til alle dem, der parkerer ved vejkanten (det maa man nemlig ikke i Noquott).

Bim sagde ...

Nä, men... en danska... i Californien... ;). Stickandes på en halsduk... bomull eller, hua... ;)
Min käre kusse, for vid julens slut, efter att ha varit hemma i Sverige hos sin son (som dessutom gifte sig..., så meddelade han käckt... Nu åker jag hem till värmen, urk... Ja, ungefär vad han fick i svar på mailet, :).
Hrm, fick härom dagen mail, från just Californien... att han hade pratat med sin son på Skype... Jaha, där är han aldrig när jag är där, hahaha... Men, meddelade i mailet att han hade 20grader... varmt... hua... VI, VI HADE -20 GRADER DEN DAGEN, GRRRR...
Så, jag hoppas den där röda saken du har liggandes där är i bomull, hahaha...
Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... kramis... från andra sidan Atlanten...