tirsdag, maj 23, 2006

Kan I mærke det......

.....altså det bløde og lækre tørklæde strikket i 100% rød alpaka og som er færdigt og dermed klar til juleturen, der iår går til Danmark.....med afgang den 14. Dec!Jeg glæder mig simpelthen sådan til at få det i brug.....men allerførst vil jeg glæde mig over, at det endelig er blevet sommer her hos os ....så glem alle mine sure miner om dårligt vejr i tidligere indlæg...det var vist bare det, der hedder "june glume", der kom lidt for tidligt iår!

To færdig strikkede projekter; vest og tørklæde.....endda monteret og med enderne hæftet...ja, så kan man vel godt belønne sig med et nyt strikkeprojekt....et af de hurtige...også selvom, der ligger mange andre ting i kurven og venter på lidt opmærksomhed!

Jeg faldt over denne opskrift....helt gratis....og med garnet fra lageret er jeg så gået igang. Min taske bliver større og jeg har strikket en retstrikket bund istedet for glatstrik....men ellers så er udgangspunktet det samme. Måske der er andre, der føler sig fristet til at strikke dette hurtige projekt?

1 kommentar:

Britta sagde ...

Jeg har også planer om at strikke sådan en taske - også med retstrikket bund og lidt større end i opskriften :-)
Men jeg må nok hellere blive færdig med et af de 4-5 projekter jeg har gang i lige nu ;-)

Knus Britta

ps. lækkert juletørklæde!