mandag, juni 26, 2006

Bomuld gør ondt......

...ja, det gør mine skuldre fuldstændige stive og ømme. Måske det er fordi jeg strammer og spænder lidt mere, når jeg strikker med bomuld....Måske jeg skulle prøve en blandingsbomulds kvalitet til næste gang.

Nå, men jeg er yderst tilfreds med resultatet indtil videre.

Og jeg har faktisk allerede planer om at strikke flere....ihvertilfælde en til Emma's kommende lille søster. ...Ja, her i huset går vi nu også dagligt om drømmer om vores næste datter. Vi er nu blevet godkendt til at skulle adoptere igen fra Kina. Vores dokumenter skal nu videresendes til oversættelse og legalisering, som tager ca. 5 uger. Dernæst ryger alt vores "papirværk" til Kina.... og så kan vi læne os tilbage og tålmodigt vente på at få et barn i forslag. Som Anne så pænt skriver.....ventetiden er næsten som en elefants :-)

5 kommentarer:

Fríða sagde ...

det bliver en super-söd tröje, Malle! og hjertelig til lykke med godkendelsen, det bliver spændende at se den kommende prinsesse.
hilsen fra Island
Frida

Britta sagde ...

Nej hvor dejligt at der endelig sker noget :-)

Ang. bomuld, så synes jeg ikke at det hjælper synderligt at strikke i blandingsgarn - jeg spænder også helt vildt i nakke og arme, og får vandvittig ondt i højre ringfinger!

Knus Britta

Marianne sagde ...

Kære Malle.
KÆMPE tilykke med, at I er blevet godkendt endnu en gang!!!:-)
Det er altså så spændende at følge med i det her!
Knus fra Marianne

Dorthe sagde ...

Hej Malle
Bomuld strikker du lettere, hvis du anvender Addi Turbo pinde og eventuelt talkum i håndfladerne, så glider plantefibrene lettere på pindene og du skal ikke spænde så meget og bruge så mange kræfter

Tillykke med godkendelsen - herligt at din datter nu skal være storesøster :-)

anne sagde ...

Jo tak spændingen er der - en af grundene til at bomuld er på min - not-do-it-again liste, ligesom Denim.

Også tillykke med at jeres homestudy nu er overstået, hvor lang legaliseringstid har I. Vi regner med knap 2 måneder fra uge 28 (suk).

Sjovt at I drømmer om en søster, jeg lever i et naivt håb om at CCAA begaver os med en dreng næste gang, faktisk så meget at jeg ikke tør strikke andet en unisex.

Hvad siger jeres organisation om forventet ventetid. Vores er ikke for optimistiske - 1½-3 år, måske mere, måske mindre. men så har man da også garderet sig.